Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia direktør risikerer fyring

Nokia direktør risikerer fyring

Nokias direktør Stephen Elop har ikke mange måneder tilbage på pinden hvis man skal tro seneste udmeldinger.

Stephen Elop, direkør for Nokia
Stephen Elop, direkør for Nokia

Analytikerne har længe været ude efter Nokia og deres fremtid som mobilproducent, men nu bliver der også sået tvivl om direktøren, Stephen Elops chancer for at blive hos den pressede mobilproducent.

- ”Stephen Elop har ikke været i stand til at tiltrække kunder, og det er det, der tæller. Man kan sige, at han ikke har haft tid nok, men han har været der i to år. Tiden er brugt," siger Magnus Rehle, konsulent hos Greenwich Consulting.

Investorerne er også begyndt at miste tiltroen til Stephen Elops evner til at vende Nokias nedadgående kurver, skriver Reuters.com.

- "Begyndelsen af næste år kan være den endelige dom. Jeg tror, at måske i slutningen af første kvartal er den afgørende tidspunkt," siger Juha Varis, aktieinvestorer.

Om Stephen Elop har sit job efter første kvartal næste år, kan kun tiden vise, men investorerne og analytikerne forventer uden tvivl resultater.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Harder 19-09-2012 16:29:57

Ja det er nu, der skal ske noget, WindowsPhone 8, er det produkt, som skal vende skuden væk fra afgrundens rand.

0 0
Henrik 19-09-2012 17:32:59

Selvom jeg var sur over den kurs Elop valgte og måden det blev gjort på, så vil det være mere end almindelig dumt, hvis man ikke giver ham den tid der skal til nu. Det første år skulle bruges på at sadle om - hvordan i alverden det skulle kunne gøres hurtigere er mig en gåde. Der er ca. 1 års lag-time fra tegnebræt til produkt i mobilverdenen.
Dvs. han har haft et år til at vende skuden indtil videre med release af første generation af Lumia'er. Come on!

Børsfolk og såkaldte analytikere er sgu nogle hysteriske og til tider aldeles uvidende klaphatte. Man kan fandme ikke vende en tech-gigant op under 2 år. Hvis man tror det, er man en idiot.

0 0
Mads Knudsen 19-09-2012 20:50:49

De prøver bare at pleje deres Æbleaktier. Når folk finder ud af Apple har lavet deres version af "Kejserens nye klæder" med deres Ip5 vil Æbleaktien nok ikke stige så voldsomt som de er vant til.

0 0

Om brug af cookies