Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia: Dit ønske er min app

Nokia: Dit ønske er min app

For andet år udloddes knap 90.000 kroner for den bedste idé til en app af Nokia i Indien. I år også med mulighed for international deltagelse.

Nokia Lumia - your wish is my app konkurrence
Nokia Lumia - your wish is my app konkurrence

Nokia i Indien åbner op for anden udgave af et app-reality tv show, denne gang med deltagelse af ideer fra hele verdenen og ikke kun Indien.

Alt man behøver gøre er at indlevere sin idé til en app, og har den potentiale til at blive en success i Windows Phone Store, så kan man vinde en million indiske rupee, svarende til lige knap 90.000 kroner. Andenpladsen får 45.000, tredjepladsen får 18.000 og tre andre deltagere har chancen for at vinde en Lumia 1520.

Man deltager gennem Facebook eller Twitter, hvor man skal bruge håndtaget #YourWishIsMyApp til at dele sin idé, Nokia holder derefter styr på deltagerne.
30 apps vil i sidste ende deltage i et lille reality show på ni episoder, startende i midten af marts. Vinderne findes ved en kombination af originalitet, relevans, potentiale for indtjening og hvor praktisk det kan implementeres.

Til slut vil omkring 4000 af de bedste ideer blive offentliggjort så udviklere i hele verden kan konvertere dem til apps. Sidste år fik Nokia 38.000 ideer til apps, det tal forventes at blive i omegnen af 50.000 i år.

Der kan læses mere om konkurrencen her.

Kilde: WMPowerusers

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies