Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia dropper ny tablet

Nokia dropper ny tablet

Nokias nye tablet, som skulle have ramt markedet til næste år, er angiveligt blevet fuldstændig droppet. Ingen ved hvorfor, og Nokia vil heller ikke kommentere sagen

Når man løber med rygter på elektronikfronten, så er det normalt omkring produkter som er på vej, og ikke som i dette tilfælde, omkring produkter som ikke bliver til noget.

Ikke desto mindre har sitet MyNokiaBlog startet den elektroniske jungletromme med en historie om, at Nokia har valgt at trække deres nye tablet, selvom den angiveligt skulle være blevet testet i sidste måned, og havde en planlagt release her i starten af 2014.

Illusionist

Den nye tablet, som gik under arbejdstitlen ”Illusionist”, ville have fået navnet Lumina 2020, og skulle have været udstyret med en quad-core Snapdragon 800 processor. Skærmen ville dog kun have været en 8.3” i modsætning til den nuværende tablet fra Nokia, som tilbyder sine brugere 10.1”.

Ingen kommentarer

Historien er ikke bekræftet af Nokia, som endnu ikke har reageret på nogen henvendelser fra flere forskellige sites. Dette har selvfølgelig sat gang i spekulationerne omkring årsagen til den pludselige aflivning af projektet, men blandt de mest populære teorier, kan man blandt andet finde, at Windows RT tablets generelt har solgt dårligt, og flere producenter har trukket sig fra markedet.

En anden teori er, at Microsofts kommende $7.2 mia. overtagelse af Nokia også kan spille en rolle. Hvis handlen bliver til noget, har Microsoft angiveligt deres egen tablet i støbeskeen, og ”Illusionist” ville dermed blive overflødiggjort.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Harder 19-12-2013 11:53:35

Nu er MS jo blevet enig med sig selv om, at der er for mange Windows systemer nu. Nu går det heller ikke rigtig for Windows RT. Endvidere har MS ingen glæde af, at konkurrere mod sig selv.

0 0
jec 18-12-2013 13:15:25

Eller det kunne være MS er på vej til helt at droppe Windows RT

2 0
Tobias 18-12-2013 12:28:00

som dr står er et ratig ratig godt bud af MS ikke gider lave deres ajen tablet samtidrig de også laver nokia tablet

0 0

Om brug af cookies