Nokia dropper social-netværks applikation

Nokia standser udviklingen af deres Messaging for Social Networks applikation der forbandt mobilen med bl.a. Facebook og Twitter.

Nokia dropper social-netværks applikation

Nokia har valgt ikke at lade deres “Messaging for Social Networks” applikation komme videre fra beta-versionen. Det skriver Nokia i et blogindlæg ifølge Computerworld.dk

Applikationen gav brugere af Nokias smartphones adgang til Twitter og Facebook fra en og samme applikation.

I den kommendene Nokia smartphone, N8, må brugere derfor kigge andetsteds efter integration af sociale medier på deres telefon.

En mulighed er fx. “Facebook for Nokia”, der kan fås i Nokias app-butik OVI.

Nye funktioner

I stedet vil Nokia bruge den brugerfeedback de har modtaget til at afgøre, hvilke sociale netværksfunktioner der så skal integreres i smartphones baseret på Symbian 3, hvoraf N8 altså bliver den første. 

Nogle af de funktioner inkluderer integration af sociale medier med telefonens adressebog og mulighed for at dele aktuel placering eller steder på valgfri sociale netværk. 

Redaktionen har mere til sagen

Vi følger op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden har holdt fast i temaet. Allerede d. 24/8/2010 gik redaktionen videre med nyheden; Android overhaler iPhone i DanmarkKlik her og læs historien.. Se også de seneste nyheder om emnet her.