Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia E5: Ny erhvervstelefon fra Nokia

Nokia E5: Ny erhvervstelefon fra Nokia

Nokia E5 er en telefon til forretningslivet, med fokus på sikkerhed og sociale netværk, pakket ind i et Blackberry-look.

Nokia har netop offentliggjort tre nye telefoner, en Nokia C3Nokia C6 og Nokia E5.

Alle telefoner er i følge Nokia skabt ud fra en ambition om at give brugerne bedre adgang til sociale netværkssider, og samtidig være så prisbevidste, at alle har råd til dem.

Nokia E5 er erhvervstelefonen af de tre, og kører på styresystemet Symbian S60.

Det udvendige

E5 har 5 megapixels kamera uden autofokus, men med fotolampe.

Der er kun 2 gigabyte hukommelse, men der er mulighed for at udvide med et microSD-kort.

Skærmen er 2,4 tommer, og den har en opløsning på 320 x 240 pixels. Den viser op til 262.144 farver. Telefonen måler 115 x 58,9 x 12,8 millimeter og vejer 126 gram.

Sociale netværk og sikkerhed

Telefonen har en del tjenester indbygget, som gratis navigation med Ovi Maps, direkte adgang til Facebook og Twitter, samt en chatklient, der kan bruges til blandt andet Live Messenger og Google Talk. Opdateringer fra Facebook bliver desuden flettet sammen med kontakter i telefonbogen.

Der er indbygget WLAN og turbo 3G, samt Bluetooth 2.0, MicroUSB-forbindelse og 3.5 millimeter-stik til høretelefoner og håndfri-sæt.

For at gøre telefonen mere attraktiv for erhvervssegmentet, er der tilføjet nogle sikkerheds-features til E5. Telefonen kan låses for omverdenen via SMS, hukommelsen er krypteret, der er indbygget en klient til fjernskrivebord, og hvis uheldet er ude, kan telefonen også nulstilles.

Nokia E5 forventes på markedet i tredje kvartal af 2010 til en forventet salgspris på omkring 1350 kroner eksklusive moms og eventuelle tilskud.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

S.B. 14-04-2010 11:51:11

Tak for responsen. vh Sven

0 0
S.B. 13-04-2010 16:27:43

... en erhvervstelefonbruger er måske mindre interesseret i foto, twitter og Facebook end i fx Outlook. Er telefonen kompatibel med Outlooks kontaktpersoner, kalendere og mails? Er der indbygget Bluetooth-synkronisering med disse features? Har telefonen indbygget Word? Er den god at maile/sms'e med? Osv. Det er, som om alle jeres anmeldelser er til dem, der bruger mobiler som legetøj og tidsfordriv eller til teknofikserede nørder. Nåja, måske ikke alle anmeldelser, men .... :-)

Sven Bjerkhof

0 0
May Frederiksen 13-04-2010 19:25:02

Hej Sven,
Jeg forstår godt din frustration, men på nuværende tidspunkt er det her desværre de informationer vi har på den nye E5.
Vi vil selvfølgelig opdatere, når der kommer flere informationer.
Mvh. May Frederiksen / Mobilsiden.dk

0 0

Om brug af cookies