Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia E6 bliver første mobil med Anna

Nokia E6 bliver første mobil med Anna

For lidt over en måned siden offentliggjorde Nokia deres nye styresystem Symbian Anna. Den første telefon med "Anna" bliver Nokia E6.

Nokia’s danske produktchef, Niels Kjelstrup, skriver i en blog på Nokia.dk, at han glæder sig til snart at kunne præsenterer den første smartphone med det nye styresystem Symbian Anna.

Symbian Anna giver en forbedret scrolling-oplevelse mellem de forskellige startskærme, har nye ikoner, bedre browser m.v.

Nokia E6 kommer på det danske marked i starten af juni måned, så det varer altså ikke længe, før vi får set nærmere på Symbian Anna.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Alattin Simsek 13-05-2011 16:20:13

Elsker designet, Hader styresystemet.

Hvornår får Nokia lanceret Windows produkter?

0 0
Henrik 16-05-2011 12:03:59

Smagssag. Windows Phone 7 på en QWERTY/Touch-hybrid kan slet ikke lade sig gøre, for det er det ikke designet til overhovedet. Microsoft har haft så tralvt med at halse efter, at de kun kunne se "touch slap".

Symbian er stadig overlegen på en lang række punkter, og i det her format (QWERTY+Touch) er det decideret kongen. At det er Symbian Anna OS og "retina"-agtig skærmopløsning på denne her mobil gør det bare mere overbevisende.

Jeg er een af dem som ikke er specielt begejstret over at Nokia dropper Symbian til fordel for Windows Phone. Har ikke noget imod at de laver Windows Phone modeller, men at de melder ud at Symbian skal fases ud på forhånd uden at kende resultatet, fatter jeg ikke. Jeg mener det er decideret ubegavet af Stephen Elop.

Indtil videre har Windows Phone ikke bevist noget som helst (andet end begrænset interesse og manglende funktionalitet). Tilgengæld stiger salget (i absolutte tal) stadig på Symbian, og Nokia's services har god medvind. Udviklerne tjener flere penge på at udgive til Nokia's Ovi Store end de gør på f.eks. Android. Osv.osv.

0 0
BluezCat 13-05-2011 08:43:20

Er min observering helt galt på den, eller er der 5 startskærme på den (0:32) ??

0 0
mathias 12-05-2011 14:32:47

Er jeg den eneste der tænker Blackberry når jeg ser den?

0 0
KimDotDK 12-05-2011 21:30:01

Ja, jeg tænker nok nærmere E71 og E72.

0 0

Om brug af cookies