Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia endelig i medvind med ny Lumia-serie

Nokia endelig i medvind med ny Lumia-serie

Efter en bragende god salgsstart af Nokia Lumia 920 har selskabet nu endelig medvind i sejlene.

Nokia Lumia 920 og 820 skaber i disse dage en kæmpe succes for Nokia og Microsoft, der lige nu sælger flere Lumia 920 enheder end der blev solgt Lumia telefoner i hele tredje kvartal. Det skriver GSMarena.com.

- Web-TV: Lumia 920 - se den bedste Windows Phone

Ifølge hjemmesiden så har Nokia formået at sælge mere end 2,5 millioner Lumia 920 enheder på verdensplan, og modellen er allerede nu udsolgt i flere nøgle-markeder såsom USA og Tyskland.

Men også den mindre Nokia Lumia 820 har succes, og meldes sammen med storebroren udsolgt på flere markeder.

De gode salgsnyheder har givet Nokia medvind fra aktionærerne, som tilbagebetaler den glædelige nyhed i form af en stigende aktie.

Hos Mobilsiden.dk har vi netop afsluttet vores store test af Nokia Lumia 920 – den fedeste lige nu, som fik karakteren seks ud af seks mulige.

Læs også:
- Prisen på Nokia Lumia 920
- Prisen på Nokia Lumia 820

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas 26-11-2012 12:59:43

Jeg husker at de også sagde at Lumia 900 var udsoglt, men det har jo senere vist sig at det ikke var ensbetydende med et stort salg. Men jeg håber da det er rigtigt for Nokias skyld.

0 0
27-11-2012 13:49:58

Noget tyder dog på at det er lidt anderledes denne gang og at Nokia rent faktisk sælger virkelig godt denne gang, og telefonen er ikke kommet til Kina og indien, der er en af Nokia største marked, endnu.så af en telefon der ikke er world wide endnu går det vist godt.

http://wmpoweruser.com/finnish-retailer-demand-for-nokia-lumia-920-is-the-highest-for-any-model-in-nokias-history-of-last-10-years

0 0

Om brug af cookies