Nokia-fans debatterer om Nokia-æraen er slut

Afsluttes Nokia-æraen når Microsoft endeligt køber den finske mobilproducent? Debatten er godt i gang blandt Nokia-fans.

Nokia-fans debatterer om Nokia-æraen er slut

Nokias salgs- og marketingchef Chris Weber mener ikke, at salget til Microsoft vil afslutte Nokia-æraen. Men det er langt fra alle der er enige i den vurdering. Det skriver Computerworld.dk.

De fleste har erkendt, at Nokia ikke er hvad det var engang, men derfor er den nye situation alligevel drastisk for nogen. Nokia har været med til at skabe mobilindustrien, men hvad byder fremtiden egentlig på for ”Nokia-mobiler” – når Microsoft formentlig overtager i første kvartal 2014.

Nokia forsøger selv, i et blogindlæg, at kaste lidt lys over fremtiden.

 – “I forhold til de faktuelle vilkår har Microsoft tænkt sig at købe retten til at anvende Nokia-brandet på sine telefoner i 10 år. Der er en tilkendegivelse af, at dette vil ske for Asha- og feature-telefonerne fremadrettet. Med smartphones er det mere kompliceret, og vi vil forsøge at skabe et samlet brand på tværs af Lumia og andre Windows-baserede telefoner. Men vi er stadig et langt stykke vej fra, at den beslutning skal træffes,” skriver Chris Weber, i blogindlægget. Han giver desuden udtryk for, at Nokias ånd og kvaliteter, som telefonproducent, vil leve videre i Microsoft.

Dog er mange Nokia-fans langt fra af samme opfattelse, som mener det er en klar indikation af, at brandet Nokia på smartphones også vil forsvinde.

Seneste tilføjelse til sagen

Ja vi fulgte selvfølgelig op på artiklen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 7/9/2013 kom der flere nuancer om emnet med artiklen; Sådan er Sony Xperia Z1 – vi har prøvet den – Den videre historie om temaet finder du her. Læs også seneste nyt om temaet her..