Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia forudsiges at sælge ud af mobil-forretning til Huawei og Microsoft i 2013

Nokia forudsiges at sælge ud af mobil-forretning til Huawei og Microsoft i 2013

En noget kontroversiel spådom af blogger og bidragsyder til Forbes og Business Insider, kommer fra Tristan Louis vedrørerende Nokia.

Nokia har længe kæmpet for sin overlevelse på smartphone markedet, og selvom det endelig virker som om de har fået noget drivkraft i form af deres topmodel Nokia Lumia 920, så vil det ifølge Tristan Louis ikke ændre på, at Nokias håndsæt-division vil trække deres endelige åndedrag i 2013.

Hans noget kontroversielle spådom er, at Huawei og Microsoft kommer til at kæmpe om at overtage områder af Nokia-koncernen, og at Microsoft vil ende med at overtage smartphone-delen, og at Huawei vil overtage infrastruktur-delen. Nokia vil derefter ende med at fokusere på software og services.

Dog kun gisninger

Tristan Louis er blogger og bidrager hyppigt til blandt andet Forbes og Business Insider. Han indrømmer også at dette er hans mest kontroversielle spådom, men ikke desto mindre står han ved det.

Selvom Nokia netop har rapporteret om seks kvartaler i træk med tab, så er der absolut intet officielt der skulle antyde, at Nokia har i sinde at sælge ud af deres mobilforretning.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Simon Larsen 04-01-2013 14:13:03

Nokia har svaret tilbage på Twitter

https://twitter.com/nokia/status/286764160186994688

0 0

Om brug af cookies