Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia har droppet den første MeeGo-mobil

Nokia har droppet den første MeeGo-mobil

Næsten inden det var startet er det slut. Nokia har ifølge Reuters revet i nødbremsen og stoppet sin første MeeGo-telefon, inden den er blevet lanceret.

Indtil nu har det heddet sig, at Nokia på kommende highend-modeller ville benytte deres nye styresystem MeeGo, i stedet for Symbian. Men nu er der uro i farvandet omkring den finske supertanker.

Ifølge Reuters har Nokia stoppet udviklingen af den første MeeGo smartphone - vel at mærke inden den er lanceret. Oplysningerne bekræftes af to kilder i industrien, som er tæt på Nokia.

Den hidtidige plan har været, at det netop var MeeGo, som skulle være Nokias våben imod Apple iPhone og Googles Android-platform.

Meldingen, som Reuters bringer, er særlig interessant, fordi Nokias topchef Stephen Elop netop har udsendt en mail til medarbejderne, hvor han erkender, at Nokias mobiler ikke er i nærheden af Apples iPhone.

Elop vil fredag (11/2 2011) fremlægge en ny strategi for Nokia.

Læs også:
- Nokia chef: Vi er ikke i nærheden af iPhone
- Analyse: Nokia skal satse på Windows Phone

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas 10-02-2011 08:37:11

Meego kommer i morgen, men det bliver dog ikke på den enhed (N9) som der har figureret billeder af på nettet, men en anden og ukendt model. For øvrigt er det memo der omtales er et falsum, det indeholder rigtige dele, men der er indsat falske dele.

0 0

Om brug af cookies