Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia har tabt erstatningsag til Apple

Nokia har tabt erstatningsag til Apple

Apple har vundet første runde i striden med Nokia, som har været ude med beskyldninger om Apple krænker en række af Nokias patenter.

Den amerikanske handelskommission har konkluderet i en foreløbig afgørelse, at Apple ikke har brudt nogle af den finske telefonproducents patenter. Hvilket Nokia ellers har beskyldt Apple for.

Nokia havde fremhævet iPhone 3GS og iPod Nano som de væsentlige enheder i kravet.

Men erstatningsssagen viser, at Nokia må opgive håbet om, de amerikanske myndigheder stopper Apples brug af de pågældende patenter - i følge Nokia dækker det både GSM, UMTS og WLAN-standarderne.

Klager Nokia, som forventet, skal den amerikanske handelskommission kigge sagen grundigere efter i sømmene, og en endelig afgørelse vil falde inden den 1. august.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lars Eriksen 29-03-2011 11:12:59

Det er nu kun fem af de patenter, som Nokia har sagsøgt om, der - ifølge ITC - ikke bliver brugt af Apple. Der er stadig flere patenter, så overskriften "Nokia har tabt erstatningsag til Apple" er måske lidt misvisende, når sagen endnu ikke er færdig.

0 0
teamet 29-03-2011 12:50:24

Meget misvisende.. 5 patenter ud af ialt 46 patenter er jo ingenting. Nokia har lige hældt 7 ekstra oveni, og i sidste ende skal de nok vinde på noget af dem..

0 0

Om brug af cookies