Nokia hjælper iPhone-brugere med Maps

Inden for de næste uger vil Nokia lancere deres korttjeneste, som app til iPhone, der lige nu må nøjes med Apple Maps.

Nokia hjælper iPhone-brugere med Maps

Er du en af de iPhone-brugere, som er træt af unøjagtighederne i Apples kort applikation? Så er der håb forude. Nokia har netop meddelt, at de inden for de næste uger er klar med en kort applikation til iPhone, iPad og iPod Touch. Det skriver Nokia i en pressemeddelelse.

 – Konkurrenter udnytter Apple Maps fejl

Applikationen, som hedder ”HERE”, er HTML5-baseret og inkluderer stemmestyret navigation, samt hjælp til at finde rundt med offentlige transportmidler- og kortene kan bruges, selvom man ikke har internetforbindelse.

 – ”Brugerne vil have gode kort, og med HERE giver vi dem Nokias bedste lokations-tjenester, samt giver dem en bedre måde at udforske, opdage og dele deres verden,” siger Nokias topchef Stephen Elop.

 Nokia langer ud efter Google og Apple Maps

Det bliver spændende om Nokia får HERE ud inden Apple selv er klar med en forbedret udgave af Apple Maps, samt inden Google er klar med en Google Maps applikation.

Læs også:
 – Apple var advaret om dårlige maps

Historien slutter ikke her

Næste interessante historie om sagen kom frem. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. Allerede d. 13/11/2012 fulgte vi historien op med artiklen; Gem indpakningen det kan være din nye dock – Artiklen kan læses her. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..