Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia inviterer til VIP-event den 29. juli

Nokia inviterer til VIP-event den 29. juli

Nokia inviterer til en særlig VIP-event onsdag nat dansk tid, men det er endnu ikke klart, hvad der vil stå på programmet.

En Nokia-event finder sted denne onsdag nat dansk tid, men hvad der vises frem, er endnu en gåde.
En Nokia-event finder sted denne onsdag nat dansk tid, men hvad der vises frem, er endnu en gåde.

Slutningen af juli måned er fyldt med interessante events og begivenheder med henholdsvis livestreams fra OnePlus og Motorola samt lanceringen af Windows 10 de kommende to dage.

Nu følger Nokia trop med en såkaldt VIP-event, der finder sted i overmorgen på et endnu ikke præciseret tidspunkt onsdag nat dansk tid.

Læs også: Nokia uddyber tilbagevenden på smartphonemarkedet

Nokia er yderst sparsomme med oplysninger om, hvad eventen kommer til at bringe og nævner således kun ”Now here” som den eneste ledetråd. Spekulationerne svirrer naturligvis derfor allerede i luften om, hvad det helt præcist kan være, at Nokia vil præsentere.

Det mest sandsynlige scenarie er formentlig, at Nokia vil offentliggøre et salg af HERE Maps til BMW, Audi og Mercedez, som avisen Wall Street Journal har berettet om adskillige gange - senest for kun 5 dage siden.

Der er også stor sandsynlighed for, at købet af Alcatel-Lucent, den franske netværksgigant, bliver et stort samtaleemne til Nokia-eventen, lige som der forventes snak om Nokias fortid og fremtid.

Læs også: Nokia vil sælge HERE Maps til Apple og Amazon

Selv om Nokia tegner til at gøre et smartphone-comeback senere, skal du næppe forvente en præsentation af et ny smartphone ved denne event. Nokia har ifølge den seneste pressemeddelelse ikke engang fundet en samarbejdspartner endnu til at realisere sit comeback på den måde, som firmaet vil det.

Det er endnu uvist, om Nokias VIP-event bliver livestreamet, eller om det kun bliver forbeholdt særligt inviterede. Nokia fortæller kun, at den finder sted om aftenen den 28. juli, hvilket er i de sene nattetimer herhjemme.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies