Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia klar med stor spilkonkurrence

Nokia klar med stor spilkonkurrence

Har du drømt om at lave dit eget spil? Nokia vil nu belønne de bedste bidrag med penge.

Nokia Publishing leder efter det næste store mobilspil, og udlodder derfor 110.000 dollar - omkring 500.000 kroner til tre vindere. De vil samtidig også få tilbudt, forhåndskontrakter om produktion af spillene med det formål, at lancere vinderkoncepterne.

Nokia præsenterede med stor entusiasme denne Mobile Games Innovation udfordring, som en enestående mulighed, for de bedste mobilspiludviklere i hele verden, til at lege med de store, og vise hvad de kan gøre med de mobile platforme, siger Mark Ollila chef for spillanceringer i Nokia i en pressemeddelelse.

Det er ikke længe siden Nokia relancerede sin N-Gage spilplatform, og deres mål er, at skabe innovation for platformen, i tillæg til Java- eller Symbian-baserede Series 40- og 60 mobiler.

Spillene må kun udvikles som et koncept, og ikke helt færdigkodet, noget der betyder, at alle med en god idé kan være med, og har mulighed for at deltage.

Alle bidrag bedømmes af et panel af eksperter, der ikke er ansat i Nokia, og kriterierne er blandt andet innovation, mulighed for færdiggørelse af projektet og markedspotentiale.

Ansøgningsfristen er d. 20. august. Du kan læse mere på: http://www.developer.n-gage.com/innovation

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies