Nokia-klassiker sælger stadig bedst

Salget af de avancerede mobiltelefoner er eksploderet de senere år, men til trods for er det en Nokia-klassiker, som TDC’s erhvervsforretninger langer mest over disken.

Nokia-klassiker sælger stadig bedst

TDC har netop opgjort salget af mobiltelefoner for 2010, og opgørelsen viser den meste solgte mobiltelefon er den klassiske telefon Nokia 3720 Classic.

Til erhvervssegmentet er det åbenbart ligegyldigt med glinsende touchskærme, applikationer, gode kameraer m.m. Det Nokia 3720 Classic kan er, at være pålidelig og optimal til mobilsamtaler og sms-beskeder.

Erhvervscentrerne sælger dog ikke kun basistelefoner, på anden, tredje og femte pladsen finder vi henholdsvis Nokia E52, iPhone og HTC Desire. Den fjerde mest solgte telefon er dog en Nokia 2330, der er alt andet end en smartphone.

TDC forventer dog, at tallene for 2011 vil se anderledes ud, og smartphones også vil finde vej ind til flere virksomheder.

Sagens videre forløb

Historien døde ikke med det samme. mobilsiden har holdt fast i temaet. Allerede d. 31/3/2011 bragte vi nyt i sagen med en artikel der drejer sig om Xperia Arc – den bedste i lang tidKlik her for fortsættelsen.. Redaktionen har stadig interesse for temaet. Klik her for at læse aktuelle nyheder..