Nokia lancerer fire smartphones i 2017

I løbet af 2017 kommer Nokia ikke kun med to smartphones med det næsten ikoniske navn oven over skærmen, men derimod hele fire af slagsen, erfarer avis.

Nokia lancerer fire smartphones i 2017

Smartphones med det gode, gamle Nokia-navn på er blevet et varmt emne det sidste års tid, efter det ad flere omgange er blevet klart, at Nokia-smartphones får comeback – dog i et lidt andet setup end inden Microsofts opkøb af det, der engang var en finsk gigant.

Lækkede billeder dukker så småt op, og selv folk fra Nokia og endda Microsoft har været ude at bekræfte, at den er god nok – men at du må vente til 2. kvartal 2017 for at få fingrene i Nokias første smartphone efter dets comeback.

Læs også: Første læk: Her er den nye Nokia-smartphone

Ifølge en ny rapport fra den asiatiske teknologiavis DigiTimes ventes Nokia nemlig at lancere hele fire forskellige smartphones i løbet af næste år, og ikke kun to, som der tidligere har været tale om.

Den første smartphone vil allerede blive afsløret ved Mobile World Congress 2017, som finder sted i slutningen af februar måned – præcis som Nokia selv teasede. Mobilen ventes at få navnet DIC og vil komme i to forskellige skærmstørrelser og mængder af lagerplads.

Nokias comeback-smartphone bliver billig

Prisen på den billigste variant af disse vil angiveligt ligge på kun $150, hvilket direkte omsat til danske kroner er omkring 1.050 kroner. Denne variant vil gemme på 2 GB RAM og en 5” stor Full HD-skærm, mens du for $200 (cirka 1.400 kroner) får en 5,5” stor Full HD-skærm med 3 GB RAM.

Læs også: Nokias første Android-smartphone bliver snart en realitet

Oplysningerne om, at Nokia vil udarbejde hele fire modeller kommer fra kilder i industrien, som oplyser, at Nokia har indledt et samarbejde med leverandører om at fremstille fire kommende smartphones.

Leverandørerne tæller blandt andet LG Display, som i løbet af 2. og 3. kvartal i 2017 vil levere skærmpaneler til Nokia-telefonerne i størrelsesordenen 5” til 5,7”, og som går fra Full HD-opløsningen til den højere QWHD-opløsning.

Det sidste nye

Emnet er stadig aktuelt. mobilsiden kørte videre med bolden. d. 5/12/2016 fulgte vi artiklen op med et indlæg omkring Huawei Mate 9 Pro til test, mulig Microsoft Surface-mobil og strålingstest af smartphones – Næste artikel om temaet finder du her. Få også seneste nyt om temaet her.