Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia lancerer mobil-tv kanal til N96

Nokia lancerer mobil-tv kanal til N96

Nokias nye flagskib N96 er ifølge finnerne så speciel, at den skal have sin egen tv-kanal. Desværre for os danskere, foreløbigt kun i England.

Onsdag den første oktober vil "Capsules 96" være tilgængelig for dem, der har købt en N96. Capsules 96 er en tv-kanal med klips af 96 sekunders varighed. Klippene indeholder alt fra den seneste udvikling inden for motorsport, mode, gadgets, komedie og kultur. Med andre ord en underholdningskanal tilpasset mobilen.

Fifth Gear og motorjournalist Jonny Smith vil være vært på et program om biler - med alt fra veteranbiler til den sidste nye supermodel. Kulturen bliver præsenteret af Wayne Hemmingway der fortæller, det sidste nye sladder om verdens kendisser. Er du mere til mode, så er det skuespiller Margo Stilley, der bringer det sidste nye, mens teknologi-journalist og skuespiller David Phelan vil give dig, de nyeste opdateringer om alt fra teknikkens verden.

Det vil være muligt for brugerne, at downloade en mobisode (program) hver eneste uge fra på onsdag, og frem til udgangen af november måned, hvor Nokia vil gennemgå projektet. På det tidspunkt vil Nokia også finde ud af, om kanalen skal udvides, eller ændres afhængigt af feedbacken fra brugerne.

Nokia Capsules 96 bliver tilgængeligt på siden: nokia.co.uk/n96


Nokia N96 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies