Nokia lancerer Music+ service

Download så meget offline indhold som du lyster og i bedre kvalitet for 4 dollars om måneden. Stadigvæk ikke tilgængeligt i Danmark desværre.

Nokia lancerer Music+ service

Nokia går nu stærkere ind i kampen imod Spotify og iTunes om musik-kunderne. Den nye Music+ service som Lumia smartphone ejere kan abonnere på for knap 4 dollars (~23,- kroner) er en forbedret udgave af den gratis Nokia Music service som blev lanceret sidste år.

Nokia klar med gratis musik streaming i USA

Music+ fjerner begrænsingen på hvor meget musik der kan downloades så brugerne kan have så meget offline musik tilgængeligt som de ønsker. Man får også mulighed for at downloade musik af op til seks gange højere kvalitet end tidligere og sætte regler for kun at downloade den høje kvalitet når man er tilsluttet WiFi.

Hverken den gratis Nokia Music eller Nokia Music+ er endnu tilgængelig i Danmark idet der angiveligt stadigvæk forsøges at nå til enighed om en aftale angående tjenesten. Hvornår vi herhjemme kan forvente at se Nokia Music, vides endnu ikke.

Kilde: Boy Genius Report

Seneste nyt om temaet

Fortællingen har egentlig ingen ende. Næste relevante historie kom her. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 14/2/2013 gik vi videre med en nyhedsartikel med fokus på Sådan kan du holde Valentins Dag via mobilen – Den kan læses her. Seneste nyt om tematikken finder du her.