Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia levede op til forventningerne

Nokia levede op til forventningerne

Nokia World er veloverstået, og skal man tro brugerne af Mobilsiden.dks vurdering, så er Nokia for alvor på vej tilbage i kampen.

Nokia er stadig den mobilproducent, der sælger flest enheder.

Men Nokia har ikke kunne følge med, når det kom til smartphones. Skuffelser som N97 har fået forbrugerne til at tvivle på, om Nokia havde en fremtid som andet end leverandør af billige mobiler til massemarkedet.

Men efter Nokias annoncering af samarbejdet med Microsoft, og dedikationen til Windows Phone, blev forventningerne skruet godt i vejret. Således var der meget at leve op til, under dette års Nokia World, hvor alle forventede at se de første produkter af samarbejdet.

Nokia viste da også de to Windows Phones, Lumia 800 og Lumia 710 frem i London.

Og brugerne af Mobilsiden.dk er ikke skuffede.

Vi spurgte dem, om Nokia havde levet op til forventningerne.

31,5 procent – eller næsten en tredjedel - svarede, at Nokia leverede som håbet. 54,5 procent mener Nokia leverede nogle OK produkter, men dog mangler at vise om de kan leve op til det lovede.

Kun 15 procent mener, at Nokia skuffede fælt.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jakob B. 28-10-2011 20:40:14

31.5% + 54.5% + 15% = 101%

0 0
28-10-2011 19:19:50

@May

Jeg ved ikke om du har læst mine kommentar om jeres "undersøgelser", men jeg er ked af sige(skrive) det, men det sejler altså igen.

Dette er hvad du skriver i ovenstående artikel:

"
31,5 procent – eller næsten en tredjedel - svarede, at Nokia leverede som håbet. 54,5 procent mener Nokia leverede nogle OK produkter, men dog mangler at vise om de kan leve op til det lovede.

Kun 15 procent mener, at Nokia skuffede fælt.
"

Men 2/3 af mulighederne var jo ikke de samme som i undersøgelsen. Dermed referer du en 1/3 svarmulighed til en undersøgelse der ikke giver mening og de sidste 2/3 referer delvist til den samme undersøgelse, delvist til en undersøgelse som ikke eksisterer.

Jeg er ked af at sige det, men hvis i ikke er bedre til undersøgelser og statistik, så burde i nok lade være. Der mange der læser mobilsiden og i burde ikke servere så ringe behandling af tal, reelt er der tale om misinformation.

0 0
Lindberg 30-10-2011 23:17:29

Din kritik giver ikke meget mening. Hvad mener du med "mulighederne var ikke de samme som i undersøgelsen"?

Men er enig i at svarmulighederne af svage, og der bliver truffet alt for hastige konklusioner på et svagt grundlag. Hvis du spørger engadgets brugere, så tror jeg langt størstedelen var skuffede med deres event.

0 0
31-10-2011 09:02:26

Hvis du læser min kritik fra selve undersøgelsen så går den på at de to første svarmuligheder hver har to svar, hvilket er hovedårsagen til at hun ikke kan konkludere noget som helst. I ovenstående omskrives de selvsamme svarmuligheder til nye sætninger. Dermed påstår May at x% har svaret på en ting selvom de har svaret på noget som reelt er markant anderledes,den går ikke. Reelt er der tale om grov manipulation

0 0
Kim 31-10-2011 13:14:06

Der er tale om et udsagn og en konklusion.
1) Nokia leverede som håbet – Nokia er tilbage!

Udsagnet er at Nokia leverede som håbet, konklusionen er at Nokia er tilbage. Det er den positive besvarelse.

2) Nokia præsenterede nogle OK produkter på papiret, men vi mangler stadig at se, om de er så fantastiske

Udsagnet er, at produkterne virkede interessante - konklusionen er dog, at vi er nødt til at prøve dem for at være sikre. Det er den neutrale besvarelse.

3) Her er udsagnet og konklusionen den samme. Nokia skuffede fælt, og det er den negative svarmulighed.

Selvom det kunne gøre mere gennemsigtigt, så er det ikke helt off.

0 0
Svend Ole Nielsen 31-10-2011 12:25:28

Så det du rent faktisk siger er at mobilsiden.dks brugere er så dumme at de ikke kan abstrahere fra spørgsmålenes formulering?

0 0
Jim Flower 28-10-2011 21:06:12

Du må ikke drille May! Hun er en fantastisk journalist som med Mobilsiden på sit CV, har en lovende karriere foran sig :-))

0 0

Om brug af cookies