Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia Lumia 610 klar til salg i Danmark - se prisen her

Nokia Lumia 610 klar til salg i Danmark - se prisen her

Nokia Lumia 610 er netop begyndt at lande på de danske butikshylder fra i dag, se hvor og til hvilken pris her.

Nokia Lumia 610 klar til salg i Danmark
Nokia Lumia 610 klar til salg i Danmark

Forventningerne til den mindste Windows Phone telefon fra Nokia er store, med Lumia 610 bringer Nokia alle Windows Phone funktionerne ned i en prisvenlig størrelse.

Men selvom telefonen er den mindste i Lumia segmentet, så lover telefonen gode dyder. Under Mobile World Congress, havde vi på Mobilsiden.dk telefonen i hånden, og her vagte den opsigt.

Telefonen levere samme flydende og brugervenlige oplevelse, som de dyrere Lumia 800 og 900 modeller, dog til en langt billigere pris.

Telefonen har da også store forventninger fra Nokia selv, ”Nokia Lumia 610 vil introducere Windows Phone til en ny generation af smartphone brugere og er et stærkt alternativ til de mange ensfarvede telefoner, der fylder hylderne i dag”, siger Niels Kjelstrup, produktchef for Nokia i Danmark.

Nokia Lumia 610 er klar i butikkerne fra i dag, og vil være tilgængelig i fire farver. Sort, Hvid, Cyan (blå), Magenta (lilla).

Telefonen ligger på Mobilpriser.dk fra 1.699 kroner uden abonnement, men kan også findes i din lokale telebutik. Den vejledende udsalgspris fra Nokia er 1.795 kroner uden abonnement.

Læs mere:

- Sådan er billederne fra Nokia Lumia 710

- Nokia Lumia 710 klar i butikkerne

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies