Nokia Lumia 620 er kommet under luppen – testen er i gang

Lumia 620, som er den ungdommelige Lumia-model, er netop landet på bordet – så testen er nu i gang.

Nokia Lumia 620 er kommet under luppen – testen er i gang

Nokia Lumia 620 kom på markedet den 21. marts 2013 og er den mest ungdommelige Lumia-model til dato. Nokia har også designet Lumia 620 til at være en ”personlig mobil”, hvor man har muligheden for at skifte cover hurtigt og nemt. Et ekstra cover koster 199 kroner per stk.

 – Her er specifikationerne på Nokia Lumia 620

 – ”Med Lumia 620 har vi skabt et produkt til den nye generation af smartphonebrugere. Det er ikke kun farven, man kan personalisere, hele brugeroplevelsen kan tilpasses hver enkelt person. Man kan ændre størrelsen på de enkelte tiles, så skærmen får præcis det udtryk, man ønsker, og man kan fastgøre elementer til startskærmen, som betyder noget i hverdagen. Det kan eksempelvis være en bestemt Spotify-playliste, som man abonnerer på, eller Facebook – og Twitter-opdateringerne fra en gruppe venner,” siger Niels Kjelstrup, som er produktchef i Nokia Danmark, i en pressemeddelelse. 

Lumia 620 har en vejledende udsalgspris på 1.999 kroner uden abonnement, men du kan allerede nu finde den til priser fra 1.799 kroner uden abonnement på Mobilpriser.dk.

Du vil snart kunne læse en test af Lumia 620.