Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia Lumia 630 til Danmark 15. maj

Nokia Lumia 630 til Danmark 15. maj

Nokia Lumia 630 med Windows Phone 8.1 kommer i danske butikker 15. maj.

Den 15. maj kommer Nokia Lumia 630 med Windows Phone 8.1 på de danske butikshylder, og overhaler dermed flere af topmodellerne, ved at have den nyeste udgave af Microsofts mobile styresystem.

Den nye udgave af Windows Phone udmærker sig blandt andet ved, at have Action Center, et notifikationscenter hvor nye beskeder, mails, Facebook og meget andet præsenteres. Action Center giver også muligheden for hurtig indstilling af for eksempel WiFi, Bluetooth, Internetdeling og lysstyrke.

Nokia Lumia 630 har 8GB hukommelse, der kan udvides til 128GB ved hjælp af microSD-kort, Snapdragon quad-core processor og 4,5 tommer Clear Black skærm.

Vi er glade for at kunne offentliggøre salgsstarten af Nokia Lumia 630 i Danmark, og vi er overbeviste om, at den vil blive betragtet som den bedste smartphone inden for sin priskategori,” siger Niels Kjelstrup, der er Product Marketing Manager i Microsoft Mobile Skandinavien.

Blandt andet fordi, den tilbyder den samme Windows 8.1-oplevelse og banebrydende teknologi, som findes i vores topmodeller

Nokia Lumia 630 kommer i farverne, orange, gul, sort og hvid, men farven kan skiftes ved at købe et ekstra cover.

Telefonen kommer til salg hos TDC, Call me, Telia, DLG Tele, Expert, Fona, Bilka og Føtex, til en vejledende udsalgspris på 1.195 kroner.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies