Nokia Lumia 800 kommer i nye farver

Nokia Lumia 800 kommer i to nye farvevarianter, samtidig viser tal, at Nokia har godt fat på Windows Phone platformen.

Nokia Lumia 800 kommer i nye farver

Nokia Lumia 800, telefonen der skal redde Nokia ud af deres smartphone-krise, har tilsyneladende produceret to nye farvevarianter til sin portofolie af Lumia 800 enheder.

Ifølge XDA forums har brugeren ”fshqbizfs” via en firmware-browser applikation, fundet tegn på at Nokia er på vej, med en hvid udgave af Lumia 800 modellen, hvilket kun bekræfter tidligere rygter.

Her har både den hvide og gule model været på tale, og sågar været vist frem til en fransk ”Windows Phone special” event, i december 2011.

Dette vil give farvemulighederne sort, pink, blå, gul og hvid til køberne af Nokia Lumia 800. Der er dog ingen officiel melding fra Nokia endnu.

Endvidere viser nye tal fra wmpoweruser.com, at Nokia styrer salget af anden-generations Windows Phone smartphones, med 45 procent af markedsandelen, klart efterfulgt af HTC med 40 procent. Samsung, FujitsuToshiba, ZTE og Acer, må slås om de sidste 15 procent.

Lumia 800 er netop landet i Danmark, og salget har allerede hos nogle udbydere, nået iPhone-niveauet.

Læs også:
– Lumia 800 kommer også til salg i Bilka
– Lumia 800 fødesi Danmark med ny update
– Teleselskaberne tror igen på Nokia
– Læs testen af Nokia Lumia 800

Mere nyt om Smartphone

Efterfølgende kom der mere om sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. 23/1/2012 samlede vi op på historien og publicerede sagen om Her er svarene på dine spørgsmål om mobilnetværk – Den finder du her. Se også seneste nyt om temaet her..