Nokia Lumia 820 er nu landet i Danmark

Nokia har netop offentliggjort, at mellemklasse-mobilen Lumia 820 er landet i Danmark. Se pris og tilgængelighed her.

Nokia Lumia 820 er nu landet i Danmark

Nokia Lumia 820 er den nyeste smartphone fra Nokia, og kommer i et farverigt design. Ligesom flagskibet, Lumia 920, kommer Lumia 820 også med Windows Phone 8, 4G LTE og gratis navigation i mere end 100 lande.

 – Nokia Lumia 820 – smartphone i mellemklassen

Du kan på Lumia 820 skifte cover til i alt syv forskellige farver, der medfølger dog kun et enkelt ved køb af telefonen. Det er også muligt, at købe covers med ”trådløs opladning” indbygget – så den ligesom Lumia 920 kan oplades trådløst på eksempelvis den populære Fatboy-oplader.

 – Trådløs Fatboy-oplader virker ikke kun til Nokia

Mobilen er udstyret med en 4,3 tommer ClearBlack OLED skærm, med 800 x 480 pixels opløsning, 1,5 GHz dual-core snapdragon S4 processor, 1 GB RAM, 8 GB intern lager med mulighed for SD-kort udvidelse, 8 megapixel kamera med Carl-Zeiss linse og et 1650 mAh batteri.

Lumia 820 kan købes i farverne sort, rød, hvid og gul til en vejledende udsalgspris på 3.700 kroner inkl. moms og uden eventuelle tilskud.

Se dagsaktuelle priser her

Du kan købe ekstra covers i farverne sort, grå, hvid, rød, cyan, lilla, mat gul og højglans gul til en vejledende udsalgspris på 199 kroner.

Ønsker du covers til trådløs opladning fås de i farverne sort, hvid, rød, gul og cyan til en vejledende pris på 249 kroner.

Seneste tilføjelse til historien

Temaet døde ikke med det første redaktionelle stik. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 27/12/2012 kørte vi en artikel om Nye rygter om Nokias Windows-tablet – Du finder artiklen her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..