Nokia Lumia 900 – testen kan begynde

Nokia Lumia 900 er netop ankommet til Mobilsidens redaktion. Vi tester det nye flagskib fra Nokia.

Nokia Lumia 900 – testen kan begynde

Den nye Nokia Lumia 900, der forventes i handlen i løbet af de kommende uger, er netop ankommet til Mobilsidens redaktion.

Det første man bemærker når den Nokia-blå æske åbnes, er helt klart telefonens størrelse. Med sit 4,3” display fylder den da også mere i hånden end lillebroren Lumia 800, der har en skærmstørrelse på 3,7”

Nokia Lumia 900 minder i udseende meget om Lumia 800. Lumia 900 er dog forsynet med et 1 MP frontkamera og så er tilslutningen til opladeren ændret, så tilslutningen ikke er gemt bag en låge, som det er tilfældet på Lumia 800.

En anden anderledes ting ved Lumia 900 er måden hvorpå man indsætter sim-kortet.

I æsken med telefonen medfølger en lille ”nøgle”, der med en lang spids, stikkes ned i et lille hul i telefonens top. Herefter kan holderen til sim-kortet tages ud og kortet sættes ind.

Vores eksemplar er hvidt og farven minder lidt om lågerne på et hvidt højglans køkken. Fornemmelsen og det første indtryk er helt klart: WAUW ! ! Den har god stil og ligger godt i hånden.

I de kommende dage vil vi se nærmere på telefonenes funktioner og egenskaber. Har du ting du gerne vil have undersøgt ved telefonen, kan du skrive til os i kommentarfeltet nedenfor. Vi vil herefter bestræbe os på, at besvare spørgsmål og teste telefonen så grundigt som muligt.

Læs også: De første billeder taget med Nokia Lumia 900