Nokia Lumia 920 kommer den 29. november

Så er det officielt, Nokia Lumia 920 kommer til salg i Danmark den 29. november.

Nokia Lumia 920 kommer den 29. november

Nokia Lumia 920 er årets største nyhed fra Nokia, det er selskabets første enhed med Windows Phone 8, og forventningerne til enheden er store.

Lanceringen har dog ikke været helt uden dramatik, for usikkerheden i branchen for flagskibets ankomst til Danmark har været til stede de seneste uger, da rygter spåede at mobilen først ville lande i de danske butikker til december.

Hvornår kommer Nokia Lumia 920?

Men nu er det blevet officielt bekræftet, Nokia Lumia 920 kommer til salg i Danmark fra den 29. november. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Stor opbakning

Når startskudet lyder er det med de fire største danske teleselskaber i ryggen, både TDC, Telia, Telenor og 3 melder klar til salgsstarten.

”Vi har store forventninger til Nokia Lumia 920, som er en innovativ smartphone med meget høj kvalitet i både hardware og software. Det er en af årets vigtigste smartphone-lanceringer, og vi mærker stor interesse for den fra både privat- og erhvervskunder. Vi glæder os til 29. november!,” siger Telenors indkøbschef Jess Agerbæk.

– Europæerne er vilde med Lumia 920

Når Nokia Lumia 920 kommer til salg i butikkerne bliver det til en vejledende udsalgspris på 4.900 kroner, eksklsuiv eventuelle tilskud eller rabatter.

Mobilsiden.dk vil selvfølgelig snarest have en anmeldelse af Nokia Lumia 920 klar.

Læs også:
Web-TV: Preview af Lumia 920