Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia Lumia 929 dukker frem på nettet

Nokia Lumia 929 dukker frem på nettet

Ny Nokia Lumia 929, der går under navnet “Lumia Icon”, dukker frem på nettet hos amerikanske Verizon.

Man ser til tider, at nogle mobilproducenter laver specialtilpassede mobiler, der skal sælges hos en særlig operatør. Det er også tilfældet hos Nokia, der nu er på nippen til at lancere Nokia 929 hos amerikanske Verizon. Det skriver Engadget.

Mobilen, der går under navnet “Lumia Icon”, dukkede nemlig for nyligt op på teleselskabets test-side. Der er ikke mange specifikationer på enheden, men billedet afslører dog enkelte. 

Nokia Icon kommer med et 20 Megapixels PureView kamera. Der er desuden plads til et 2420 mAh batteri, der kan oplades trådløst.

Tidligere lækket informationer af enheden antyder desuden, at mobilen har en 5” skærm med opløsning på 1080P. Den skulle også være drevet af en Qualcomm Snapdragon 800 processor med 2GB RAM, og have 32 GB intern hukommelse indbygget. 

Indtil videre er der altså intet der tyder på, at selskaber foruden Verizon får mobilen på hylden, og dermed heller ikke sikkert, at vi europæere nogensinde får fingre i den.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Martin Lauesen 14-02-2014 16:29:54

Citat: Indtil videre er der altså intet der tyder på, at selskaber foruden Verizon får mobilen på hylden, og dermed heller ikke sikkert, at vi europæere nogensinde får fingre i den.

Jo - nu ser det ud til at vi gør !

1 0

Om brug af cookies