Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia Lumia 930 - måske i næste uge?

Nokia Lumia 930 - måske i næste uge?

Nokia teaser måske for en eller flere nye Lumia modeller, i forbindelse med Microsofts BUILD 2014.

I næste uge afholder Microsoft sin årlige udviklerkonference BUILD i San Francisco, hvor tusindvis af udviklere ventes at deltage.

Nokia, der også vil være at finde ved konferencen, har via Nokia Conversations teaset for nogle spændende godbider, der måske omfatter en eller flere nye Lumia modeller.

Intet er sikkert, men i Nokias materiale der inviterer til at besøge Nokia under konferencen, er der lagt flere ledetråde ind.

I et animeret billede med overskriften ”more” skifter bogstavet ”o” mellem flere forskellige ikoner, blandt andet Beskeder, smileyikonet for MixRadio, kamera, internet, navigation og ToDo.

Med til billedet følger en tekst der beskriver hvordan Nokia er ved at være klar til BUILD 2014, og her er endnu en mulig ledetråd, nemlig sætningen: ”Remember, you can always do #moreLumia”

Og netop hashtag #moreLumia har fået mange techsites op af stole, og spekulere i, om Nokia har tænkt sig at præsentere en eller flere ny Lumia modeller.

Flere modeller er nævnt, men særligt en bliver flittigt gentaget, nemlig Nokia Lumia 930, der formentlig gemmer sig bag kodenavnet Lumia Martini. Lumia 930 er en variant af Lumia 929 med kodenavnet Icon.

BUILD 2014 finder sted den 2. til 4. april og på Nokia Conversations, opfordres der til at mødes onsdag den 2. april.

Kilde: Nokia Conversations

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies