Nokia Lumia 930 – salgsdato afsløret

Næste topmodel fra Nokia og Microsoft er Nokia Lumia 930 - Forventes til salg fra 7. juli hos Elgiganten.

Nokia Lumia 930 – salgsdato afsløret

Nokia Lumia 930 bliver næste topmodel fra Microsoft og Nokia, og måske også den sidste Lumia telefon med Nokias logo.

Lumia 930 kommer med 5 tommer, full HD skærm, 20 megapixel PureView kamera, 4G, Snapdragon 800 2,2 GHz quad-core, 2GB RAM og 32GB hukommelse.

Nokia Lumia 930 har allerede gjort sin entre i webshops hos flere danske teleselskaber. Priserne variere meget, afhængig af, hvilket abonnement man køber samme med telefonen. En egentlig leveringsdato har de ikke oplyst, men flere selskaber benytter prædikatet “medio juli” 

Nokia Lumia 930 – pris afsløret

Vi har ikke fået officielle priser fra Microsoft, men i stedet har vi surfet lidt rundt på Elgigantens hjemmeside. Hvis man søger efter ”Nokia Lumia 930” kommer der ikke noget frem.

Vælger man i stedet at kigge på Elgigantens underside for en anden Lumia telefon, vil man hurtigt se et system i adresselinjen, der gør at den kan rettes til, så den passer til Lumia 930. Herefter fremkommer Elgigantens forberedende side for Lumia 930.

Siden er endnu ikke helt klar til lancering, da finansieringseksemplet helt åbenlyst er behæftet med fejl. Alligevel tør vi godt gætte på, at prisen på 4.699 kroner og en forventet lagerdato fra 7. juli er meget realistiske.

Kilde: Elgiganten