Nokia Lumia Black ruller ud netop nu

Nokia har påbegyndt udrulningen af en stor softwareopdatering til deres Lumia modeller med Windows Phone 8.

Nokia Lumia Black ruller ud netop nu

Nokia har påbegyndt udrulningen af en stor softwareopdatering til deres Lumia produkter i Windows Phone 8 serien.

Opdateringen hedder Lumia Black, og indeholder både nye features, forbedringer, nye apps og opdateringer af apps fra Microsoft og Nokia.

App Folder er en meget efterspurgt feature hos mange Lumia brugere, nemlig muligheden for at arrangere applikationer i mapper, som kendes fra systemer som Android og iOS.

Nokia Glance Screen, eller pauseskærmen om man vil, bliver opdateret med mulighed for at vise notifikationer, herunder antallet af ulæste beskeder fra forskellige apps.

Nokia Refocus lader brugerne ændre fokus i billederne efter de er taget. Applikationen har allerede været tilgængelig, men kommer nu til alle modeller med 1GB RAM eller mere.

Nokia Beamer lader brugerne ”beame” skærmen til en anden enhed, og dermed vise indholdet på for eksempel en computer, blot ved at scanne en QR-kode på skærmen. Nokia Beamer kommer til enheder med minimum 1GB RAM.

Nokia Storyteller har allerede været tilgængelig på Lumia 1520 og 2520, men kommer sammen med Lumia Black til andre Windows Phone 8 enheder. Storyteller arrangerer fotos efter dato og sted, og gør det nemmere at fortælle historierne til billederne.

Nokia Kamera kombinerer Nokia Pro Camera og Smart Camera, for at gøre fotooptagelse endnu nemmere og mere simpel.

Nyeste generation af billedalgoritmen, der forbedre billedkvaliteten, specielt for Lumia 1020. Forbedringerne indeholder også en algoritme, der sikre mere naturlige billeder med mindre støj, men skarpheden bibeholdes.

Derudover kommer Lumia Black også med forbedringer fra Microsoft til Nokias Lumia modeller. Det inkluderer blandt andet Safe Driving Mode, der sørger for, at udelukke unødvendige distraktioner når du kører bil, samt en multitask forbedring, der gør det muligt at lukke enkelte applikationer fra multitask oversigten.

Se mere om opdateringen hos Nokia Conversations