Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia Lumia sælger stadig godt i Danmark

Nokia Lumia sælger stadig godt i Danmark

Nokia Lumia 800 klarer sig stadig godt i salgsstatistikkerne, viser nye tal.

Selvom langt fra alle teleoperatører rundt i Europa er lige begejstrede for Nokias Lumia-telefoner, så går det godt i Danmark.

I de seneste 8-9 uger har Nokia Lumia 800 ligget omkring plads to og tre, viser markedstal fra GfK som Mobilsiden.dk er kommet i besiddelse af.

Lumia 800 placerer sig over Samsung Galaxy S II og under Apples iPhone, der fortsat er den bedst sælgende smartphone i Danmark

I USA melder 36 af AT&T butikker, at Nokia Lumia 900 sælger godt – og flere steder er den endda udsolgt, skriver Gizmodo.com.

Tallene fra USA dækker dog over, at butikkerne angiveligt ikke har fået leveret specielt mange Lumia’er fra Nokia – hvilket er samme strategi som Apple benytter.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas 20-04-2012 10:35:19

Angiveligt skulle de Amerikanske købere returnere Lumia i stor stil, hvilket nu afholder mange salgsmedarbejderne fra overhovedet at forsøge at sælge dem. Jeg ved ikke om det holder vand..

0 0
Kim 20-04-2012 19:05:57

Hold nu op, du har jo ikke engang en kilde?

Hvis det skulle have noget på sig, så kunne det jo også være fordi man kan bytte den til en ny, og stadigt få de 100$ tilbage.

Kig på AT&T's kunde reviews, der burde da være nogle negative imellem hvis folk valfartede ned for at returnere.
http://www.wireless.att.com/cell-phone-service/cell-phone-details/index.jsp?q_sku=sku5870225#fbid=nPzpn9hJxqm?tabModule

Desuden meldes der om udsolgt mange steder, samtidigt med at L900 ligger i toppen af de fleste online salgslister i USA.

0 0
lruneh 20-04-2012 12:05:34

Angiveligt er der tilbagegang i antallet af medarbejdere i personaleafdelingen på min arbejdsplads, der tager cyklen til arbejde. Jeg ved ikke om det er løgn...

0 0

Om brug af cookies