Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia: N8 kommer først i november

Nokia: N8 kommer først i november

Egentlig skulle N8 komme i tredje kvartal. Men nu oplyser både Nokia og teleselskaberne samstemmende, at den nye topmodel først ligger i butikkerne i november.

Topchef Anssi Vanjoki fra Nokia fortæller på <a title=Nokia World 2010 om N8." />
Topchef Anssi Vanjoki fra Nokia fortæller på Nokia World 2010 om N8.

Der skal ekstra tålmodighed til hos de mobilkøbere, der brændende ønsker sig en Nokia N8.

Den højt profilerede topmodel med 12 megapixels kamera og det forbedrede menu- og styresystem Symbian^3, kommer ikke til Danmark i tredje kvartal, sådan som det ellers hidtil har været meningen.

Mobilsiden.dk har lavet en rundringning til Telia, Telenor, 3 og TDC. Meldingen er fra alle sider, at Nokia N8 ventes på hylderne senere end planlagt.

Nokia: Vi har fokus på kvalitet

Det er ingen hemmelighed, at N8 er et særdeles vigtigt produkt for Nokia. Siden N8 tilbage i april blev afsløret, har den kun været vist frem ved særlige lejligheder og Nokia har været meget tilbageholdende med at frigive eksemplarer til test.

Den åbenlyse årsag er, at munden skal lukkes på kritikerne som ikke mener, at Nokia formår at lave smartphones, der lever op til tidens standard. Derfor vil den finske producent være helt sikker på, at produktet kan levere varen, når det kommer.

- "Nokia N8 kommer først til Danmark i starten af november. Grunden er, at vi har forskellige lanceringsdatoer i de forskellige lande. Generelt har vi fokus på kvalitet i vores produkter. N8 skal ikke ud før den er helt tip-top. Men jeg kan love, at vi gør vores bedste", siger Nokias danske landechef Ruhne Fiala til Mobilsiden.dk

Ifølge prisportalen Mobilpriser.dk kan Nokia N8 bestilles uden abonnement for mellem 3.500 og 3.900 kroner.

Læs også:
 - Hvilken Nokia-model er den bedste?

Mobilsiden.dk har prøvet Nokia N8


Nokia N8-00 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

29-09-2010 13:17:58

Hvis Nokia er for længe om at lancere N8 så ender den med at komme for tæt på Meego og risikerer at blive fuldkommen ligegyldig som smartphone, medmindre man har et 100" tv og ingen DVD/Blue ray afspiller.

@Henrik der er mange anmeldere o.lign. som har en N8(bare tag et kik på youtube), så de kan formentligt forklare hvorfor N8 brugere besøger Ovi.

0 0
Henrik 29-09-2010 14:08:39

Det kommer helt an på prisstrukturer. Hvis et Meego device kommer til at ligge i iPhone-prisklassen, konflikter det jo f.eks. på ingen måde med N8.

Pris har dælme meget at sige.

Mht. Ovi besøg - ja, det kan du have ret i. Dog er det temmelige mange "anmeldere" der er tale om så, for aktiviteten er ret høj. Men det kan sevfølgelig også være de tusinder af developer-modeller af N8 der er delt ud. Hmmm...

0 0
Henrik 27-09-2010 19:18:44

Typisk DK :-(

N8'eren begyndt at komme i folks hænder andre steder nu. Det kan jeg se, fordi folk er begyndt, at download'e spil og apps med N8'eren fra Ovi Store.

Vores egne ting er også begyndt at blive downloadet af N8-brugere kan jeg se.

0 0

Om brug af cookies