Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia N81 og N81 8 GB

Nokia N81 og N81 8 GB

Musik og spil - N81 er født. Den kommer i fjerde kvartal i to versioner. N81 er fed, men kameraet er ringe.

Det kommende hotte musik- og spilkoncept fra Nokia hedder N81 og N81 8 GB. Produktet kommer i to versioner, henholdsvis en standardversion og en 8 GB version.

Standardversionen har mulighed for ekstra hukommelse (op til 4 GB) via microSD, mens N81 8 GB ikke kan tilføjes ekstra plads.

Den har dedikerede taster til musik og spil. Headset tilsluttes via 3,5 mm standard stik. Overfladen er glat, poleret og tasterne lyser når de aktiveres.

Nokia har omkring brugerfladen lånt lidt fra Apple, hvilket især kommer til udtryk i musik- og fotodelen. Det betyder, at den kan betjenes med både taster og skærm (trykfølsom).

Teknisk set er N81 ganske spændende. Den har 3G, trådløst netværk og hukommelse op til 8 GB (hvis du vælger den version). FM-radio og musikafspiller er også til stede. Men desværre er kameraet kun på 2 megapixels, hvilket virkelig er ærgerligt.

Nokia N81 8 GB og N81 kommer i fjerde kvartal 2007. Den store version vil koste omkring 4000 kroner, mens den "lille" vil ligge på 3.300 kroner.

Læs også: Nokia N81: Her er specifikationerne

Demo: Se demo af N81


Nokia N81 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies