Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia N81: Se den fantastiske kampagne. Lancering 29. august?

Nokia N81: Se den fantastiske kampagne. Lancering 29. august?

Den 29. august præsenteres N81 i London, siger rygterne. En absolut fantastisk kampagne kan nu ses på nettet. Tjek den selv, og prøv om du kan finde nedtællingen.

Du skal se dette her!

En mystisk site er dukket op på nettet, sandsynligvis en kampagne der skal tease for lanceringen af Nokia N81 den 29. august kl. 09 (UK).

Indrømmet. Det ER gætværk – men vi er også overbevist.

Siten indeholder en flot flash-animation hvor produkt-fragmenter flyver rundt på skærmen.

Tricket er, når omridset af telefonen fremtræder, at klikke på pauseknappen i midten af billedet. Rammer du rigtigt, afspilles små teaserklips (vi har talt fire forskellige). På ét af dem, kan du være heldig at få en countdown-timer frem, der tæller ned til 29.08.2007 Kl. 09:00.

Ud over, at omridset minder om den forventede N81, så passer datoen med en event på Ministry of Sound Dance Club i London, hvor Nokias CEO Olli-Pekka Kallasvuo, ifølge rygterne, vil præsentere en musikservice og nye enheder. Rygterne spekulerer i en sort Nokia N95 med 8 GB hukommelse og den nye musikmobil Nokia N81.

Naturligvis kan det være nogen, der driver gæk med mobilinteresserede - her skal indskydes, at uanset hvad, så er det fantastisk godt lavet.

Prøv selv at lege med siten, og se om du kan få videoklips og countdown frem. Adressen er: www.070829.com

Læs også: Nokia N81 spøger igen

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies