Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia N81 spøger igen (opdateret)

Nokia N81 spøger igen (opdateret)

En XML-fil på Nokias webserver, bekræfter måske at Nokia N81 eksisterer. Nokia har også klargjort en supportside for N81.

Rygterne om en afløser for musikmobilen Nokia N91, kører igen rundt på nettet.

Senest har kreative hoveder fundet en fil på Nokias internetserver, der i hvert fald bekræfter eksistensen af navnet på mobilen; N81. (Se filen, klik her...)

Selve filen lader til at indeholde en grundlæggende profil for modellen, dog uden de store informationer eller specifikationer. To steder fremgår navnet ”N81”

At kalde filen en officiel bekræftelse er nok at stramme den. Men vi kan da konstatere, at navnet eksisterer i Nokias univers.

Eftersom Nokia er et børsnoteret selskab, tvivler vi på, at Nokia ligefrem driver gæk med mobilinteresserede. Det ville være lidt for kreativt at lække et link til en ”falsk bekræftelse” på en telefonmodel, da sådanne ting jo *kan* have indflydelse på aktien.

Opdateret: 27/7 2007 kl. 13.38

Udover de nævnte fingerpeg om, at N81 er på vej, er der nu nye oplysninger.

En læser har gjort os opmærksom på, at Nokia har klargjort en supportside for modellen. Modelnavnet fremgår i titel-linien og et enkelt sted på siden.

Se supportsiden, klik her...

Ikke nye detaljer

Omkring specifikationerne er der ikke noget nyt, siden vi i maj måned sidst skrev om Nokia N81. Der tales stadig om intern hukommelse på 8 GB, 3G, 2 megapixels kamera og vægt på 140 gram.

Lanceringen ventes stadig i fjerde kvartal 2007.

Læs også: Rygte: Nokia N81 og N82...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies