Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia N85 - de første indtryk

Nokia N85 - de første indtryk

Nokia N85 efterlader ikke kun positive første indtryk.

Tre måneders licens til turn-by-turn i Nokia Maps 2.0, N-Gage spil preinstallleret og to-vejs slider som på N95. Spørgsmålet er, om det er nok til, at skabe en vinderposition for N85.

At dømme efter Symbian-freaks førstehåndsindtryk lever Nokia N85 ikke op til forventningerne. I forhold til Nokia N95 kan N85 på de fleste områder det samme, på samme niveau - eller dårligere.

En af de gode nyheder er, at Nokia N85 fra starten har et 8 GB microSD hukommelseskort i salgspakken, og et batteri med større kapacitet.

Derimod beskrives OLED-skærmen som ringe, og manglen på Xenon blitz trækker ned. På grafikdelen mangler Nokia N85 3D-hardware accelerator .

Symbian-freak anbefaler, at man kan se i retning af Nokia 5800 Xpressmusic i stedet for N85. Bryder man sig ikke om trykfølsom skærm, bør Nokia N85 dog vælges fremfor topmodellen N96.


Nokia N85 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jeanette 21-10-2008 12:46:26

I skriver, at OLED-skærmen beskrives som ringe. Hvor? Kan vi få et link? Jeg har efterhånden læst en del om N85'eren, og jeg har kun læst meget rosende omtale af skærmen. Skærmen skulle være markant skarpere end N96.

0 0

Om brug af cookies