Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia N85 og N79 - lanceres de tirsdag?

Nokia N85 og N79 - lanceres de tirsdag?

Her bringer vi på rygtebasis - nyt om et par af Nokias kommende lanceringer.

Forud for Nokias planlagte lanceringsevent tirsdag skriver flere websites mandag eftermiddag, at både Nokia N85 og N79 allerede er præsenteret i England i dag.

Nedenstående skal tages med forbehold. Men som vi allerede skrev i sidste uge (LINK), så har Nokia en større lancering tirsdag kl. 10. Mobilsiden.dk dækker naturligvis...

Nokia N85 nævnes, som en mobil med 2.6" AM OLED skærm på 240x320 pixels og 16 millioner farver. Kameraet har 5 megapixels og mulighed for GEO-tagging af billeder. N85 kommer preloaded med 10 demospil til N-Gage platformen. Mobilen kører S60 tredje udgave, som styresystem og har både Turbo 3G, trådløst netværk, Bluetooth og GPS (med Maps 2.0). På musikdelen fortælles om FM-sender, samt 3.5 m standard jackstik til hovedtelefoner. Der er ikke mulighed for hukommelsesudvidelse via microSD-kort, men mobilen har 8 GB indbygget som standard.

Nokia N79 byder på 5 megapxiels kamera med Carl Zeiss optik og dobbelt LED-fotolys. Den har FM-sender og mulighed for 24 timers musikafspilning samt 3.5 mm standardstik til headset. N79 har ligesom N85 indbygget GPS, med Nokia Maps 2.0. Med i salgspakken er 4 GB microSD, men op til 8 GB er understøttet. Mobilen ventes at være salgsklar allerede i næste måned.

Opdateret 26.08.2008

Rygterne var overraskende præcise. Begge modeller blev rent faktisk præsenteret af Nokia.

Du kan læse mere om dem her:
http://www.mobilsiden.dk/?aId=6628

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies