Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia N95 kopier

Nokia N95 kopier

Så er de to første efterligninger af Nokia N95 dukket op på det kinesiske marked. Dog kan Nokia være tilfredse med, at der er forskelle i indholdet og designet.

Den megen hype der har været omkring N95, har nu resulteret i to kopier.

Set fra en positiv vinkel er N95 meget populær i Kina, siden hele to producenter har forsøgt sig med at kopiere modellen.

Når man sammenligner originalen med efterligningerne, vil der dog blot være en lighed på mellem 10 og 20 procent. Det drejer sig om software, funktionaliteten og designet.

Det fremgår af billederne, af kopierne, at de ikke har sliderdesignet, men dog er der en del ligheder i selve udformningen og designet af mobilen.

Hvad angår funktionerne, er disse helt anderledes i klonerne. Efterligningerne har trykfølsomme skærm, som jo slet ikke stemmer overens med originalen. Kameraet er på henholdsvis 1,3 og 2 megapixel, hvilket bestemt ikke lever op til de 5 megapixel i N95.

Dog hævder den ene af producenter, at kameraet i efterligningen også er med Carl Zeiss-optik. Dette stilles der imidlertid spørgsmålstegn ved, idet Carl Zeiss og Nokia har indgået en helt speciel kontrakt.


Nokia N95 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies