Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia N97 Mini bliver en fejlrettet N97

Nokia N97 Mini bliver en fejlrettet N97

Den kommende miniudgave af N97 er fra starten mindre fejlramt, end den originale N97 var ved salgsstarten.

Da Nokia N97 tidligere på året kom i forretningerne, var der bestemt ikke tale om et fejlfrit produkt. Nu prøver Nokia så med N97 Mini, der i starten af november ventes klar til salg.

Selvom N97 har fået megen kritik, vil Nokia ikke direkte indrømme fejl.

 - "Vi lytter altid til kritik fra kunderne, og har gjort produktet endnu bedre. I tilfældet med N97 har tilbagemeldingerne ført til en helt ny 2.0-software, som både den originale N97 og Mini'en får glæde af", fortæller Nokias danske produktchef Niels Kjelstrup til Mobilsiden.dk

Produktchefen medgiver, at N97 Mini rent software-mæssigt starter på et helt andet sted, end N97 gjorde. Men det mener produktchefen ikke betyder, at den originale version burde være droppet.

To næsten ens produkter

Med undtagelse af fysisk størrelse og hukommelse er de to N97'ere ens produkter. Derfor bliver den nye software også tilgængelig til begge mobiltelefoner.

Selvom produkterne har store ligheder mener Nokia, at de rammer to forskellige målgrupper.

 - "Designet på N97 Mini appellerer til en helt anden målgruppe - specielt på grund af det fysiske udtryk. Jeg tror, at vi får flere kvinder med på Mini'en", siger Niels Kjelstrup.

Markedet har ifølge Kjelstrup plads til begge N97'ere, og han afviser, at den oprindelige N97 skulle være på vej væk fra butikshylderne.

N97 har 32GB indbygget hukommelse, mens N97 Mini kun har 8GB samt en mindre skærm. Begge modeller understøtter udvidelse af hukommelsen via SD-kort, som aktuelt fås i en maksimalstørrelse på 16GB.

Læs også:
Så stor er Nokia N97 Mini
Nokia lancerer N97 mini
Test af Nokia N97
Video: Her er Nokia N97


- billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies