Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia N97 Mini på vej

Nokia N97 Mini på vej

Det ser ud til at Nokia snart er klar med en mindre udgave af N97.

N97 har langt fra været en succes for Nokia, og kritikken har haglet ned over verdens største mobilproducent, som må se sig slået af andre topmodeller, som iPhone 3G S, HTC Hero, osv.

Men Nokia ser ud til at holde fast i konceptet. Således er der dukket billeder op af, hvad der kunne være N97 Mini.

Som navnet antyder er Mini en mindre udgave af N97, men det ser kun ud til at have påvirket størrelsen på skærmen og mængden af intern hukommelse. Ellers er alle funktioner beholdt.

Telefonen skulle være næsten sikker, og den vil blive præsenteret til Nokia World 09, som starter den 2. september.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rasmus Kristensen 05-08-2009 21:00:46

Stavefejl eller snørklede sætninger sker for enhver. Øjnene læser ikke teksten som en udefrakommende, når man prøver at lave korrektur på ens nyheder eller anmeldelser, da man husker teksten som man ville formulere den i sin ubevidsthed./r/n/r/nDette kender jeg selv til som tidligere anmelder og skribent. Lad nu være med at gå i så små sko, når man sagtens forstår teksten og betydningen af samme./r/n/r/nNuvel, man kunne lægge nyheden fra sig i et døgn eller to og vende tilbage med et frisk syn og teksten slettet fra korttidshukommelsen og på den måde muligvis opsnappe de småfejl der måtte være, men så ville der være en anden læsergruppe der brokkede sig over at nyhedværdien var devalueret./r/n/r/nEn tredje mulighed ville være at få en anden til at foretage korrektur på ens tekster. Men come on.. Det her er et hobbysite hvor skribenterne skriver af egen lyst og uden økonomisk vinding. Man kan ikke forvente at nogen frivillig gad og bruge tid på at rette og pege fingre af andres fejl i skyndingen - det skulle da lige være nogle af læserne her på mobilsiden ;)

0 0
Martin Andreas 05-08-2009 13:34:35

Og med det menes at den næææsten er sikker imod hackere og virus, eller er det næsten sikkert at Nokia vil annoncere N97 mini på Nokia World '09 den 2. september...?!

Nu må i fandeme til at oppe jer bare en lille smule!

0 0

Om brug af cookies