Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia nedtoner arbejdet med Windows 8 tablet

Nokia nedtoner arbejdet med Windows 8 tablet

En tabletcomputer med Windows 8 er i støbeskeen, siger Nokias afgåede bestyrelsesformand. Men nu toner Nokia udtalelsen ned.

Nokia nedtoner nu arbejdet med en tablet-computer. (Foto: Mobilsiden.dk).
Nokia nedtoner nu arbejdet med en tablet-computer. (Foto: Mobilsiden.dk).
Foto: Mobilsiden.dk

Nokias indtjening er presset, det samme er salget. Derfor giver det mening, at arbejde på en tablet, der skal konkurrere med iPad og Android-enheder.

Den netop afgåede bestyrelsesformand Jorma Ollila, har tidligere til finansavisen Financial Times sagt, at der arbejdes på en Windows 8 tablet, med Nokia navnet på.

Udtalelsen har Nokia dog efterfølgende forsøgt at nedtone, skriver Business.dk.

 - ”Hvad hr. Ollila sagde, er blevet misforstået en del. Som vi har sagt, vil vi holde øje med området med interesse, men vi har ikke foretaget nogen annonceringer af et tavle-PC produkt, ” siger Keith Nowak, Nokia-talsmand, til nyhedstjenesten eWeek.

Nokia har haft 14 års dominans på mobilmarkedet, senest har de måtte overlade tronen til Samsung og Apple. Og særligt Samsung ser Nokia i bakspejlet.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper A 08-05-2012 13:12:44

Først var det en designer, som udtalte (over) sig og det var så en (hø hø) fortalelse.. Nu er det hr Ollila, der jo stod i spidsen for koncernen i en del fremadstormende år, der har nævnte denne mytiske tablet. Mon ikke den kommer? Jeg tror det, og hvorfor ikke også? Jeg mener.... Nokia har teknologien, og hjernerne til at udvikle det.. Om det så lige er drømmen, at den bliver drevet af hr Gate's sw ved jeg ikke lige... Det vender sig i mig, når jeg ser Elop og kompagni give den gas til div events: Det er jo blot en flok panik-alder-mænd der prøver at være ung med de unge.. IKKE noget skønt billede.
Hvem sagde "MeeGo" og ord som "Connecting People"?

0 0
Peder Alipio Thurøe 08-05-2012 12:52:43

Nokia vil da bare længer bag ud....

0 0
Robert 07-05-2012 19:27:39

Sjovt nok som de afgående medarbejdere i en koncern pludselig mister al mulig form for loyalitet for deres gamle arbejdsplads og smider omkring sig med al mulig info.

0 0
DX 07-05-2012 10:34:32

er total Nokia, kom dog med nogle klare udmeldinger.

0 0

Om brug af cookies