Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia nyt! Her er de nye modeller

Nokia nyt! Her er de nye modeller

I dag præsenterede Nokia tre nye modeller i N-serien. Her kan du se og læse om N72, N73 og N93.

Nokia N72

Denne model har 2 megapixelkamera (1600 x 1200 pixels) med integreret blitz, musikafpiller )med mulighed for optagelse), musiktaster samt FM-radio.

Når du vil tage billeder laver du bare N72 om til et digitalt kamera. Det sker ved at skyde det aktive cover til siden.

Det er muligt at printe dinee yndlingsfotos eller overfør dem til PC med mulighed for online-deling på Internet communities.

I salgspakken finder du et matchende headset og håndledsstrop.

Ud over Danmark kommer N72 også i Mellemøsten, Afrika, Rusland, Østeuropa, Kinas fastland, Indien, Indonesien, Thailand, Vietnam, Malaysia og Filippinerne.

Nokia N72 er baseret på styresystemet Symbian (S60 - tredje udgave). Den kommer i butikkerne i juni 2006.

Nokia N73

Nokia beskriver N73 som "en multimediecomputer med fotografiske funktioner". Modellen har stereohøjtalere med såkaldt 3D-lyd.

Den virkelige nyhed i N73 er kameraet på hele 3,2 megapixel (2048 x 1536 pixels) med autofokus. Optikken er leveret af Carl Zeiss.

Nokia fortæller om fotokvaliteten på denne måde: Takket være den mekaniske lukkemekanisme og avanceret autofokus bliver billederne skarpere, udstråler klarere detaljer med reduceret bevægelsesforstyrrelser, selv under dårlige lysforhold

Nokia N73 når butikkerne juli 2006 i farverne sølvgrå/mørk blomme, frosthvid/metalrød og frosthvid/mokkabrun.

Nokia N93

Nærmest et videokamera OG mobiltelefon.

Nokia N93 har 3,2 megapixel kamera med optik fra Carl Zeiss. Telefonen kan optage video i DVD-lignende kvalitet med hele 30 frames pr. sekund. Den byder også på 3x optisk zoom med videostablisering. Nokia N93 kan desuden tilsluttes direkte til fjernsynet.

Det er muligt at lave egne hjemmevideoer af høj kvalitet og efterfølgende brænde dem ned på DVD. Det kan ske ved hjælp af den medfølgende Adobe Premiere Elements 2.0 software.

Nokia N93 har en intern hukommelse på op til 50 MB, der kan udvides yderligere med et hot swap miniSD-kort på op til 2 GB,

Telefonen er designet til at fungere på netværk som WLAN, 3G (WCDMA 2100 MHz), EDGE og GSM (900/1800/1900 MHz)

Du kan købe Nokia N93 i juli 2006.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies