Nokia og Carl Zeiss fornyer samarbejdet – frigiver Nokia 808 Pureview

Nokia og Carl Zeiss har annonceret at deres samarbejde, er så godt, at de fortsætter og frigiver Nokia 808 Pureview.

Nokia og Carl Zeiss fornyer samarbejdet – frigiver Nokia 808 Pureview

Carl Zeiss er et verdenskendt firma, og mest kendt for sine optikker til blandt andet mikroskoper, digitalkameraer og mobilkameraer – der flere gange er blevet omtalt som verdens bedste.

Firmaet har igennem tiden haft samarbejde med adskillige mobilproducenter, heriblandt også Sony Ericsson og Nokia. Sidstnævnte har haft et fast samarbejde med Carl Zeiss igennem syv år.

Det partnerskab har givet flere succesfulde kameratelefoner. Sidste kendte telefon er Nokia N8, som John G. i sin anmeldelse blandt andet beskrev som, “telefonen der tog de bedste mobil-billeder.”

Senest annoncerede telefon fra Nokia med Carl Zeiss linse, er dog Nokia 808 Pureview. Den kommer med et 41 megapixels kamera og Carl Zeiss linse, og som ifølge Nokia tager nogle af markedets bedste mobil-billeder.

Læs mere: Se billeder taget med Nokia 808 Pureview

Alt dette ser nu ud til at fortsætte, eftersom Nokia og Carl Zeiss i dag i en pressemeddelelse, hvor deres fremragende samarbejde bliver rost fra begge lejre, annoncerer at samarbejdet fortsætter.

Fejringen af samarbejdet sker ved samtidig at annoncerer, at Nokia 808 Pureview kommer på de første markeder i denne måned. Det er endnu uvist om Danmark er med i denne omgang.