Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia om HTC: Der skal mere end farver til at matche Lumia 920

Nokia om HTC: Der skal mere end farver til at matche Lumia 920

Nokia giver ikke meget for HTCs præsentation af signature-phones sammen med Microsoft.

Windows Phone 8X by HTC. (Foto: Mobilsiden.dk).
Windows Phone 8X by HTC. (Foto: Mobilsiden.dk).

Ved en præsentation i New York onsdag lancerede Microsoft og HTC, to nye smartphones på Windows Phone 8 systemet. Der er tale om to signatur-telefon med navnene Windows Phone 8X og 8S by HTC.

- Microsoft klar med egne smartphones

Telefonerne skal markedsføres af Microsoft. HTCs andel i samarbejdet er produktionen af hardware.

Men samarbejdet giver Nokia, der også er tæt partner med Microsoft, ikke meget for.

I et Tweet skriver Chris Weber fra Nokias salg- og marketing: ”It takes more than matching color to match the innovation of the Lumia 920”.

- Web-TV: Se trådløs opladning på Lumia 920

Hans statement uddybes I en kommentar til The Verge.

- ”Mens andre vælger taktisk at re-brande deres produkter, så udvikler Nokia en industriførende smartphone-serie vi kalder Lumia”.


Læs også:
- Sådan er Windows Phone 8X
- HTC satser ikke kun på Android
- Web-TV: Kom tæt på Windows Phone 8X

Twitter-opdateringer fra Chris Weber, Nokia.
Twitter-opdateringer fra Chris Weber, Nokia.
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 20-09-2012 19:33:31

Jeg ved ikke helt hvad Microsoft har gang i, når de har sådan et godt makkerskab med Nokia der har satset ALT på denne platform. Så går de pludselig til en anden producent og får dem til at lave produkter der skal konkurrere med dem selv, hvad går det ud på?

0 0
Belgarion 20-09-2012 12:42:35

Jeg er selv lidt skuffet over de 2 HTC windows phones, havde håbet på de fremviste deres egne tlf og ikke microsoft tlf made by htc. og ja er da lidt af en efterligning af Nokias Lumia modeler. Og det eneste der kan være interesant er jo at der er mere output på lyden, thats it!

Jeg Havde glædet mig til at se deres Zineth model som skulle have en stor skærm og "måske" quadcore cpu. Og hvis HTC ikke snart kommer frem med deres "egne" tlf så tror jeg det er for sent for dem at hoppe med på vognen, så køber folk enten Nokia Lumia, eller Samsunt ativ S af windows phone, og lad os nu se hvad Huawei kommer med om en lille uges tid.

men har læst på mange windows phone forumer at folk generalt synes det er et tilbage skridt fordi skærmene ikke er større feks i forhold til deres Titan model. men der er jo også folk som vil have max 4,3 tommer skærm, og for dem rammer deres marked jo ret godt. Men stadig er det Nokia Lumia 920 jeg synes der ser mest spændene ud af de windows tlf der er kommet, men også Samsung Ativ S ser interesant ud. Jeg glæder mig ihvertfald til at læse reviews omkring alle de tlf så man kan finde ud af hvad der egentlig er bedst for en selv personligt. For jeg skal have en ny windows phone i steden for denne Samsung Omnia W, jeg ønsker en ordentlig stor skærm og mere hukommelse. ;-)

0 0
Om brug af cookies