Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia-rygte: 4,7" med Windows Phone 8 i vente

Nokia-rygte: 4,7" med Windows Phone 8 i vente

Rygterne om kommende WP8-smartphones fra Nokia ræser af sted. Det involverer blandt andet 4,7"-skærm og tyndere Lumia-design.

Onsdag den 5. september afholder Nokia og Microsoft en event i New York, og netop denne dag vil Nokia præsentere en ny smartphone, som sætter skærmrekord for den finske mobilproducent.

I hvert fald hvis man skal tro den russiske blogger Eldar Murtazin, som tidligere har haft Nokia-mobiler i hænderne før så mange andre.

Ifølge wmpoweruser.com hævder Eldar Murtazin således, at Nokia vil præsentere en ny model med Windows Phone 8 og 4,7"-skærm, som går under kodenavnet "Phi". Det vil være ny rekord for Nokia, som eksempelvis har flirtet med store skærme i form af 4,3" på Lumia 900.

Designet skulle minde om netop Lumia 900, men tyndere. Skærmen får rosende ord med på vejen, men batteritiden får kritik får at være kortere end på Lumia 800 og 900. Understøttelse af memorycard, LTE og NFC nævnes ligeledes.

Frigivelsen vil ifølge Eldar Murtazin ske i oktober.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim 23-08-2012 16:18:01

Der burde indføres en dummebødekasse hver gang nogen henviser til Eldar Murtazin.

Hvornår var det sidste gang han havde ret i nogle af hans rygter? Ingen kan huske det! Hvornår tog han sidst fejl? Sidste gang han åbnede munden!

0 0
Tommy 23-08-2012 19:03:57

tænkte også det samme. Han har muligvis haft ret nogle gange, men har godt nok også skudt forbi en del gange!

De specs der nævnes er noget alle kan regne sig frem til. Det spekulative er skærmstørrelsen. At Batteritiden bliver dårligere er heller ikke underligt for unibodien Nokia bruger kan ikke blive lige så tynd som normal plastik, da man så mister fordelene og det gør at batteriet ikke kan blive særlig stort hvis enheden ikke skal blive en tyksak.
De fleste synes nok 900 og 800 er tykke nok i forvejen (selvom det er med til at gøre at den ligger så godt i hånden).

Jeg tror ikke vi ser en enhed der er tykkere end 900, uanset skærmstørrelse.

0 0

Om brug af cookies