Nokia-rygte om fem Lumia-mobiler og to tablets

Fem nye Lumia-mobiler med store skærme og to nye tablets er på vej fra Nokia. Sådan lyder det seneste rygte i hvert fald.

Nokia-rygte om fem Lumia-mobiler og to tablets

Det nye smartphone-flagskib fra Nokia, Lumia 1020, er formentlig kun et par dage fra at blive præsenteret, men der kan være meget mere i det finske ærme i den kommende tid.

I hvert fald hvis man skal tro de seneste rygter, der er blevet søsat på MyNokiaBlog.com ved hjælp af en anonym kilde.

Det drejer sig blandt andet om to såkaldte Zoom-tablets – en 10,5″-udgave (8,5 mm i tykkelse) og en 8,5″-udgave. De skulle begge være bygget i aluminium. Zoom-betegnelsen betyder, at der er tale om produkter, hvor der er lagt ekstra meget arbejde i kameraet.

Derudover sætter kilden til historien fokus på fem nye smartphones i Lumia-serien. Der er tale om telefoner, der følger trenden med store skærme.

Lumia 525 skulle være udstyret med 4,5″-skærm, Lumia 625 med 4,6″, Lumia 725 med 5″, Lumia 825 med 5,2″ og Lumia 926 med 5,5″. I 2014 er Nokia-planen at satse på phablet-genren med 6-7″-skærme, lyder det videre.

Læs også:
Nokia Lumia 1020 – se farver og specifikationer
Nokia Lumia 925 – Se hvordan kameraet er opbygget

Det videre forløb i sagen

Siden vi publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fortsatte historien. 27/6/2013 samlede vi op på historien og publicerede sagen; Doro PhoneEasy 622 – ny farmor-mobilKlik her for at læse artiklen.. Og sidste punktum er endnu ikke sat. Klik her for at se de sidste nyheder..