Nokia-succes – Lumia 800 sælger på ”iPhone niveau”

Interessen for Nokias første Windows Phone er stor blandt kunderne, siger teleselskaberne der beretter om et godt salg.

Nokia-succes – Lumia 800 sælger på ”iPhone niveau”

Salget af Nokia Lumia 800 startede fredag den 20. januar 2012 – og det blev en god start.

– ”Vi har siden fredag oplevet samme efterspørgsel, som ved introduktionen af iPhone 4S. Lumia 800 har solgt mere end tre gange så meget, som nummer to på vores salgshitliste,” siger Morten Steen Jensen, indkøbschef i TDC til Mobilsiden.dk.

TDC-chefen fortæller videre, at en tredjedel af kunderne har valgt en Lumia i enten pink eller blå, fremfor den sorte variant.

Hos 3 oplever man ikke ”iPhone-hype” men kundefeedbacken er, at kunderne overfor Lumia 800 reagerer, som med Apples produkter – høj brugervenlighed og flot design.

– ”Vores erfaring er, at det er vores Nokia-kundebase, der typisk går efter Lumia 800 og dermed opgraderer fra deres gamle Nokia-mobil. Men vi har store forventninger til Windows Phone generelt og tror, at der langsomt vil blive opbygget en tro Windows-fanskare, når danskerne opdager, hvor gennemført og brugervenligt det er,” siger Mette Christiansen fra 3’s PR-afdeling.

butik, Nokia, Nokia Lumia 800
TDC mener, at Lumia 800 sælger lige så godt, som iPhone 4S gjorde, da den blev sat til salg. (Foto: Mobilsiden.dk). Foto: Mobilsiden.dk

Nummer to hos Telia

Telia mener også, at Nokia har fat i den lange ende.

– ”Lumia 800 kan salgsmæssigt ikke sammenlignes med iPhone 4S, men den blander sig med de mobiler, der sælger bedst på markedet p.t. Den har også solgt bedre en N8 og N9 gjorde ved salgsstart, og den sælger ligeledes bedre, end andre producenter gør når der kommer et nyt produkt,” lyder det fra salgsdirektør Michael Bech fra Telia.

I Telia ligger Lumia 800 lige nu nummer to på salgshitlisten – iPhone ligger fortsat nummer ét.

Telenor udtrykker også tilfredshed med salgsstarten på Nokias nyeste smartphone, men forventer dog, at salget først for alvor tager fart fra denne uge.

Læs også:
Lumia 800 kommer også til salg i Bilka
Lumia 800 fødesi Danmark med ny update
Teleselskaberne tror igen på Nokia
Læs testen af Nokia Lumia 800

Efterfølgende nyt om temaet

Fortællingen har egentlig ingen ende. Næste relevante historie kom her. mobilsiden gik videre med historien. 23/1/2012 kom der nyt i sagen med en nyhedsartikel med fokus på Her er svarene på dine spørgsmål om mobilnetværk – Du kan læse den her. Seneste nyheder om Telia ser du her..