Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia svarer igen på præsentationen af HTC One

Nokia svarer igen på præsentationen af HTC One

Nokia mener stadig, at Nokia Lumia 920 er nummer et, selvom HTC netop har lanceret deres nye topmodel HTC One.

HTC præsenterede tirsdag deres nye flagskib HTC One ved en event i både New York og London.

HTC One er selskabets nye stolthed og skal for alvor tage kampen op med iPhone 5, Nokia Lumia 920 og Samsung Galaxy S III (…og S IV).

Men selvom HTC´s nye telefon har 1,7 GHz dual core processor, 2GB RAM, Full-HD skærm og hvad HTC kalder UltraPixel kamers, så får det ikke finske Nokia til at ryste i bukserne. De mener stadig Nokia Lumia 920 er nummer et.

Det må være konklusionen på et tweet fra Nokia, der kom samme dag som HTC præsenterede den nye HTC One. Med billedet følger teksten ”One phone – to rule them all”.

Har Nokia ret? Hvad mener du?

Kilde: Twitter

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

BSG 07-03-2013 19:35:51

Carsten skrev :"HTC er også glade for andre producenter design linier,syntes godt nok den ligner en anden mobil på marked blot større skærm, men det kan være det bare er mig"

Den nye iPhone 5 ligner akkurat det model, som de har stjålet designet fra :)

HTC og Nokia kan strides om andenpladsen, fordi Samsung G3 er stadigvæk nr. et.

0 0
Jonas 20-02-2013 13:58:07

Jeg er ret glad for min Lumia 920. Den kører rimelig sikkert selvom den crasher af og til og nogle gange sejler opløsningen og farverne i glimt(tror lige det er pureview der skal tænke). Ved ikke om det er et problem andre Lumia 920 ejere kan nikke genkendende til?

Jeg elsker kameraet som spiller under mørke forhold. Derudover ryster jeg på hænderne af natur og der har Lumiaen sku hjulpet mig en del.. Har haft en HTC desire(den første) tidligere og der skulle jeg have 2 hånder på skidtet og koncentrere mig og stadig efter 5-10 billeder nåede jeg kun et halv godt billede :) Er nu ikke sindssygt imponeret af kvaliteten om dagen men man jo så også bare lige huske på at lige meget hvordan man vender og drejer det bliver det ikke et kamera til 4-5000 spir:)

Nokia maps er også lækkert og telefonen er sku holdbar. Jeg har slået en meget lille revne i siden på den. Det betyder intet udover det ser grimt ud. Set i forhold til hvordan jeg har behandlet den så er det imponerende. Er slet ikke i tvivl om at havde det været en iphone 4s med glas på begge sider(vil ikke starte en fandebat) havde jeg ødelagt ihvertfald en af siderne. Jeg hader cover. Jeg synes det er grimt og jeg mener egentlig at en del af designet på en telefon bør være at den pæn men også at den kan tage lidt slitage så man ikke behøver et cover.

Med alt dette sagt. Så gad jeg sku egentlig godt der lå Android på den i stedet for Windows phone. Synes der er nogle ekstra klik som der ikke er på android og de widgets. Live tiles er fine men det bliver sådan lidt tomt i længden.

Det er virkelig en skam for det er saftsusme en god telefon. Måske er det bare mig der ikke helt har set potentialet i Windows.. Altså windows phone kører rimelig godt og lagger aldrig. Der mangler apps men det tror jeg egentlig kommer med tiden.

Men jeg er virkelig splittet omkring min telefon. Gad virkelig godt der havde været android på. Det er nok bare smag og behag. Tilgengæld er jeg super glad for telefonen og dens hardware. Den er ret godt konstrueret og den har den der nokia effekt som jeg synes iphone osv. mangler. When you drop a 3310 on the pavement it doesn't break. The pavement cracks :)

Så ja det er da lækkert med en telefon man kan hive frem og som har forside og bagside i glas og hvad nu ellers designerne kan finde på. Men hold kæft det er nitten når det går i stykker og man skal rende rundt med det eller man ender med at smide en plov eller 5 for at få det fixet.

Men somsagt. Nokia burde prøve kræfterne af på et andet system:( Synes virkelig telefonen er et godt stykke hardware men windows er altså stadig efter Android. Jeg kan ikke udtale mig alt for godt om IOS men widgets kan være ret handy så tror heller ikke jeg ville juble over at få ios på min lumia ;)

0 0
20-02-2013 12:29:25

It is the only known defense against Chuck Norris..

Eller så er det svært at svarer på, da det jo er en smagssag med hensyn til styresystem.

men efter hvad jeg har set på video, så er hardware på nokia lumia 920 væsentligt mere i min smag og da jeg ikke bryder mig om android.

så er nokia stadig nummer 1...

HTC er også glade for andre producenter design linier,syntes godt nok den ligner en anden mobil på marked blot større skærm, men det kan være det bare er mig

0 0
Tommy 20-02-2013 13:26:54

Enig one ligner den nye blackberry som ligner i5.

0 0
Zeb 20-02-2013 12:34:32

Øhh... Så er det jo netop ikke hardware men software du ser på hvis det er fordi du ikke bryder dig om Android?

0 0
20-02-2013 12:42:49

Nej, jeg ligger kun hardware til grund for min beslutning..

ville bare nævne at jeg ikke bryder mig om android. Selvom den kom med windows phone ville jeg stadig vælge nokia..

0 0

Om brug af cookies