Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia-topchef i spil til topposten i Microsoft

Nokia-topchef i spil til topposten i Microsoft

Stephen Elop skulle være en af topkandidaterne til at efterfølge Steve Ballmer i Microsoft.

Stephen Elop, CEO i Nokia. (Foto: John G. Pedersen).
Stephen Elop, CEO i Nokia. (Foto: John G. Pedersen).

Nokias nuværende topdirektør Stephen Elop er muligvis i spil til at efterfølge Microsofts entusiastiske CEO Steve Ballmer, skriver Sunday Times.

Elop blev rekrutteret til Nokia i 2010, og har siden haft travlt med oprydning i den gamle telekæmpe, og skrotningen af styresystemet Symbian til fordel for Windows Phone-samarbejdet med Microsoft, har han været en af hovedkræfter bag.

Før Nokia-jobbet havde Stephen Elop ansvaret for Microsoft Office.

Hvis Nokia-bossen ender hos Microsoft igen, bliver det interessant at følge med i, hvad der så efterfølgende skal ske med Nokia, der de senere år har haft det svært.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas Nørregaard Nielsen 28-08-2013 16:42:03

kan se 2 scenarier.... det ene er at elop rykker og MS køber Nokia, eller at han forlader Nokia, og Nokia skifter kurs til android (håber på det)

0 0
Kim 29-08-2013 08:05:17

Hvis Microsoft ville købe Nokia havde de gjort det. Aktien har været faldet med 90% fra Elop trådte til, men er nu oppe på ca. 1/3 af da han startede.

Selvom det på mange måder har kunnet ligne, og på sin vis stadigt gør, et hostile takeover fra Microsoft, så ville de have slået til før.

Desuden er der fremgang i WP platformen, og den er på alle måder drevet af Nokia. At sadle om til Android ville ikke give nogen mening, da Nokia netop kan distancere sig via WP.
Samsung skal nok følge trop når Nokia har skabt markedet, men at slå bak og stille sig bagerst i Androidkøen giver ingen mening.

http://www.insidermonkey.com/blog/microsoft-corporation-msft-nokia-corporation-adr-nok-but-but-but-228775/

0 0
Belgarion 29-08-2013 12:26:54

kan kun give dig fuldstændig ret kim. Og forstår da godt at Android folkene gerne ville have Nokia til at lave Android tlf, for Nokia laver bare kvalitet, Men ja de ville stå bagerst i køen, og skulle kæmpe for at komme frem endnu mere end på Windows phone, og nu er windows phone ved at blive stort i andre steder end Europa, og Europa er så småt ved at komme med. Er rigtig smart at de Satser på WP da de langsomt kommer mere og mere frem i vesten også.

fakta er at hvis man vil have en tlf som køre super optimalt til billige penge, så er der kun WP at gå til, en billig android er jo en meget frustrende oplevese med lag i stor stil, Det ser du ikke på en Nokia lumia 520 Eller huawei W1 eller andre af windows phones med "low spec"

jeg er selv ekstrem glad for min nokia lumia 920. og den er jo damn sexy i rød ;-)

0 0
Frederik 29-08-2013 13:10:11

Ja, det ville være en skam, hvis Nokia mistede Elop, men samtidig ville han sikkert også gøre det godt hos MS. Nokia har bestemt ikke skuffet på software-fronten, når det kommer til WP. Deres apps er helt igennem godt udført og innovative.

Det bliver spændende at se, hvem den nye CEO bliver og om han bliver lige så "skør" som Ballmer.

0 0
Allan 28-08-2013 18:45:41

Stop nu med det Android crap.
Det vil være en katastrofe hvis Elop forlader Nokia, han har sgu om nogen reddet Nokia fra afgrunden, trods en masse fyringer, nedskæringer osv. men det har været nødvendigt og deres valg med Lumia og WP bærer nu frugt.
Nokia er med Elop på rette vej....

0 0
Logik 28-08-2013 15:46:46

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

0 0

Om brug af cookies