Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia udnævner 20. oktober til International mobilfotodag

Nokia udnævner 20. oktober til International mobilfotodag

Elsker du at tage billeder med din mobiltelefon? Så følg Nokia ’s internationale mobilfotodag på søndag, den 20. oktober.

Kameramobiler har ændret fotografier forevigt. I 2014 estimeres det til, at smartphone fotografer vil tage omkring en billion billeder, hvilket svarer til hundredvis i minuttet.

Nokia er bestemt en af trendsætterne, når det kommer til kameramobiler - senest med deres nyeste topmodel Lumia 1020. Og nu udnævner Nokia så den 20. oktober til, at være international mobilfotodag (International Mobile Photography Day). Det skriver Nokia selv.

 - Nokia Lumia 1020 - måske årets kamera-smartphone (mobiltest)

 - ”I dag dokumenterer folk livet omkring dem på en helt ny måde. Og de tager ikke længere kun billeder af familie og venner, men foreviger minder og historier igennem billeder og video,” lyder det fra Juha Alakarhu, head of Imaging Technologies i Nokia.

Du kan også være med på denne internationale mobilfotodag, alt du skal gøre er, at tage de billeder du ønsker at benytte og tagge dem med #1020MobilePhotoDay. Dit billede kan komme med i videoen ”Life Unexpected”, som frigives af Nokia på mandag, den 21. oktober.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies